afspraak maken Bel ons

i y n

Skoda

Skoda Vakgarage Autoweerd

skoda garage utrecht vakgarage autoweerd onderhoud apk reparatie

Vakgarage Autoweerd is een kleine garage in het hart van Utrecht. Dit is een bedrijf waar klantvriendelijkheid en professionaliteit van groot belang zijn. Ons team, dat bestaat uit 16 vakmensen, probeert iedere klant een zo’n fijn mogelijke ervaring te laten geven. Daarom zijn ook de Skoda eigenaren bij ons van harte welkom. Of het nu gaat om een bedrijfsauto of een personenauto. Een Skoda Octavia, Kodiaq of Fabia. U kunt voor ieder type bij ons terecht.

Het onderhoud van uw Skoda

Vakgarage Autoweerd is dé airco-specialist van de Domstad en het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG-autobedrijf en erkend schadeherstelbedrijf bij SchadeGarant.

Ook zijn wij montagepartner van verschillende bandenleveranciers en Topspace. Bij Topspace Utrecht kunt u terecht voor verschillende accessoires voor uw Skoda. Dit zijn dingen zoals sneeuwkettingen, dakkoffers en fietsendragers. Wij helpen met de montage, zodat u helemaal gereed bent voor uw vakantie. Verder biedt Vakgarage Autoweerd  Utrecht ook nog de optie voor professionele opslag van uw winter- en zomerbanden. Zo hoeft u uw banden-set niet thuis te bewaren, maar laat u ze veilig bij ons staan. Hierdoor is uw Skoda altijd bij ons in veilige handen!

Bent u op zoek naar een Skoda occasion?

Kom dan langs bij ons in de showroom waar verschillende occasions staan, wachtend op hun nieuwe eigenaar. Het kan natuurlijk zijn dat uw Skoda hier niet tussen staat. Dat is geen probleem, want dan kunt u bij ons een zoekopdracht invoeren. Wij gaan dan voor u op zoek naar de voor u perfecte auto. Van Fabia tot Rapid, van Citigo tot Karoq, van Octavia tot Superb, kom voor uw totaal onderhoud én aanschaf naar Vakgarage Autoweerd. Wij bieden professionaliteit voor een goede prijs! Als u liever nog geen auto wilt kopen maar wel autorijden, kunt u hier ook huren. Zo rijdt u voordelig een auto voor een kortere periode van bijvoorbeeld een dag, weekend of week. Zo biedt Vakgarage Autoweerd Utrecht voor iedereen een oplossing!

Waar wacht u nog op?

U kunt ons geheel vrijblijvend bereiken op 030-30 31 600 of maak direct een afspraak:

Afspraak maken