afspraak maken Bel ons

i y n

Route

De route naar het grootste APK-keuringsstation in Utrecht-Centrum.

Vakgarage Autoweerd is prima bereikbaar op de Weerdsingel Oostzijde 42 te Utrecht. U kunt ons autobedrijf gewoon binnenrijden en binnen gratis parkeren, dus geen gedoe voor een parkeerplek of betaald parkeren. U bent BINNEN welkom. Voor navigatie-systemen: de postcode is 3514 AD nummer 42

 

Route

Your location:

 

Vanaf Utrecht Noord en Oost

Vanaf hier rijdt u eenvoudig via de Kardinaal de Jongweg en de Talmalaan (richting Centrum). Aan het einde van de Talmalaan (bij de Jumbo) gaat doorgaand verkeer richting centrum naar rechts, voor Autoweerd gaat u hier linksaf en gelijk rechts de Merelstraat op. Dan rijdt u rechtdoor tot het kruispunt Adelaarstraat bij “De Molen”. Dit monument kan niet missen, u gaat hier rechtdoor de Hopakker op, richting Singel. Na 400 meter gaat u vóór de brug over de Singel linksaf. Deze straat is al de Weerdsingel Oostzijde, u bent er bijna. Dan na 250 meter vindt u onze ingang aan uw linkerzijde op nummer 42. Welkom!

Vanaf Utrecht West

Vanaf hier kunt u het doorgaand verkeer volgen vanaf de Graadt van Roggeweg of de Vleutenseweg, beide richting centrum. Onder de Daalsetunnel door gaat u linksaf, richting Vogelenbuurt/Centrum Noord-Oost. De Singel komt nu aan uw rechterzijde, deze volgt u gelijk rechtsaf: u bent nu op de Weerdsingel Westzijde. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf (weg van het water) de Oudenoord op en bij de volgende stoplichten rechtdoor. Op de Oudenoord rijdt u na 450 meter bij de stoplichten rechtsaf (Ring) de David van Mollemstraat op. Bij het volgende kruispunt met stoplichten gaat u rechtsaf de Draaiweg op en gelijk weer rechts de Merelstraat in (rechts is de Jumbo). U ziet hier al “De Molen”. Bij dit kruispunt (stoplichten bij de Molen) gaat u rechtdoor, de Hopakker op en na 450 meter gaat u vóór de brug linksaf, de Weerdsingel Oostzijde op. Dan na 250 meter ziet u onze ingang aan uw linkerhand. Welkom!

Vanuit de Vogelenbuurt zelf, omgeving Griftpark en Wittevrouwen

Vanaf hier kunt u langs de Molen (Adelaarstraat/Hopakker) rijden of langs de Singel aanrijden, vanaf het Griftpark over de Wittevrouwensingel. Bij de rotonde (Noorderbrug/Koekoekstraat) ziet u onze garage al, de vlaggen van Vakgarage aan ons pand. De laatste 15 meter is echter eenrichtingsverkeer en formeel dient u om ons bedrijf/blok heen te rijden (Adelaarstraat/Molen/Hopakker).

 

Let op: Utrecht heeft een milieuzone in het centrum: geen probleem!
Vakgarage Autoweerd ligt BUITEN deze zone en is dus ook voor de oudere diesels en bedrijfswagens gewoon prima bereikbaar. U dient dan wel de route (hierboven) vanuit Noord en Oost aan te houden (via de Molen en de Hopakker).

U kunt u op onze website zelf uw afspraak maken.
Ook kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op 030-30 31 600

route vakgarage autoweerd utrecht