Contact

vakgarage autoweerd utrecht team vacatures

Goede communicatie speelt een grote rol in het behouden van onze hoge kwaliteit.

Of u nu contact wilt opnemen voor meer informatie, interesse hebt in een huurauto of uw auto wilt laten repareren, controleren of APK-keuren. Dan zit u bij Vakgarage Autoweerd altijd goed, wij bieden vele mogelijkheden aan op het gebied van verkoop, verhuur en onderhoud.

Wij hebben hier namelijk een showroom waar altijd een verschillend aanbod van tweedehands auto’s staat. Ook kunt u een zoekopdracht invoeren bij een van onze medewerkers, als uw droomauto er niet precies tussen staat. U neemt contact op, benoemt uw wensen en vereisten van een auto, en dan wij gaan op zoek! Bovendien kunt u nog voordelig auto’s huren voor een kortere periode. Als laatste hebben wij ook een werkplaats met een topteam monteurs die allemaal op een ander vlak zijn gespecialiseerd.

Zo kunt u dus met elk autoprobleem of vraag bij ons terecht. Kom dus gerust eens langs bij het onderstaande adres, of lees verder hoe u ons direct kunt bereiken. Wij helpen u graag weer op weg!Vakgarage Autoweerd Utrecht Contact

Adres

Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en zijn dan ook op verschillende manieren bereikbaar. Dus of u nou met uw eigen auto, het Openbaar Vervoer of met de fiets bent, u kunt ons altijd bereiken! Zoekt u dus direct contact, kunt u doordeweeks en op zaterdagen gewoon langskomen bij Vakgarage Autoweerd. Klik hier voor een routebeschrijving. Als u uw auto heeft ingeleverd voor een onderhoudsbeurt kunt u ook gelijk een leenfiets meekrijgen om toch mobiel te blijven!

Vakgarage Autoweerd Utrecht
3514 AD Utrecht
Weerdsingel Oostzijde 42

Direct contact opnemen?

Wilt u liever een directer gesprek? Dan kan dat! Er zijn namelijk verschillende manieren waarop u contact met ons kunt opnemen. Natuurlijk kunt u altijd één van onze vakmensen bellen voor direct overleg, bel dan 030- 30 31 600. Daarnaast kunt u ook direct online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Alvast bedankt, wij helpen u graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.