afspraak maken Bel ons

i y n

Linkpartners

Samenwerking met geselecteerde linkpartners draagt bij aan de hoge kwaliteitsnorm die Vakgarage Autoweerd nastreeft. Opdat we u het beste van dienst kunnen zijn!

Bekijk onze linkpartners:

Stichting Vakgarage
Het enige onafhankelijke garageconcept van Nederland, waar Vakgarage Autoweerd Utrecht bij aangesloten is sinds 2013. Met meer dan 340 Bovag-autobedrijven door het hele land met totaal zo’n 10.000 Occasions (!) is Vakgarage de ideale partner voor uw mobiliteit.

vakgarage logo linkpartners

Bovag
Autobedrijf Autoweerd is al bijna 50 jaar aangesloten bij de BOVAG afdeling onafhankelijke autobedrijven. De Bovag in Bunnik is het overkoepelende orgaan voor de mobiliteits-bedrijven, en speelt een belangrijke rol in de nationale ontwikkelingen. Natuurlijk bekend van de Bovag-garantie op occasions.

Autohopper Autoverhuur
Voor het snel, eenvoudig en voordelig huren van allerlei modellen huurauto’s, bestelwagen en busjes. Voor een luxe personenauto, bedrijfswagen, verhuisbus, bakwagen of aanhangwagen kunt u terecht bij Autoweerd Autohopper in Utrecht. de afdeling autoverhuur staat 6 dagen per week voor u klaar.

TopSpace verhuur – Topspace Verhuur is de specialist op het gebied van Thüle dakkoffers, dakdragers, fietsendragers én sneeuwkettingen. Ook voor trekhaakkoffers en voor fietsendragers voor uw mountainbike gaat u naar de Topspace montage-partner in Utrecht-centrum. U reserveert eenvoudig via www.topspace.nl

RDW – De RijksDienst voor het Wegverkeer.  Met 6 gecertificeerde APK keurmeesters verwerkt garage Autoweeerd duizenden A.P.K. keuringen per jaar. Ook beschikken wij over het handelaarskenteken en de mogelijkheid tot het tenaamstellen van kentekenbewijzen, schorsen van voertuigen en het vrijwaren van uw auto, brommer, scooter of aanhangwagen.

Kentekenloket
Voor tenaamstellingen van voertuigen, schorsen en (bij inruil) vrijwaren van uw auto, bedrijfswagen, scooter, motor, aanhangwagen of caravan. Elke dinsdag t/m zaterdag open.

 

Overige gerelateerde linkpartners:

Daihatsu dealer
Bijna 40 jaar Daihatsu-dealer in Utrecht, dus dan kent ons team van 16 vakmensen elke Daihatsu van A tot Z.

Citroën-specialist
Autoweerd is ontstaan uit Citroën-dealer Krispin, sinds 1978 merkdealer én specialist in het verkopen, repeareren en het onderhouden van elk type Citroën. Wat gelijk staa aan het nichemerk DS, en tevens Peugeot en tegenwoordig ook Opel / Vauxhall.

APK-Utrecht
Autobedrijf Oriënt, of te wel Autoweerd, is het grootste APK-keuringsstation in het centrum van Utrecht. Voor een snelle, onafhankelijke A.P.K.-II door 6 RDW gecertificeerde Keurmeesters.

RDW
Dé zakelijke partner voor onze autobranche. Voor zowel het overzetten van het kentekenbewijs, tot het vrijwaren van uw auto.

Vrienden van Automotive – Samenwerkingspartners in Midden-Nederland om het branche-gerichte onderwijs nog beter te laten aansluiten aan de praktijk.

 

En als mede-sponsor linken we naar:

Hercules
Vakgarage Autoweerd is trots om al decennia lang sponsor zijn van deze historische Omni-vereniging in Voordorp Utrecht! Alsmede ook hoofdsponsor van het AUTOWEERD 55+ Toernooi.

Zwaluwen Utrecht
Het vlaggenschip Heren 1, maar ook enkele jeugdteams hebben de afgelopen jaren gesport in kleding van sponsor Vakgarage Autoweerd Utrecht. Daarnaast steunt het autobedrijf regelmatig bij de team-uitjes.

UVV
Autoweerd Utrecht richt zich ook op de sponsoring van de jeugd, zoals de succesvolle voetbalteams van UVV. Bij meerdere projecten, tenues en activiteiten steunde het autobedrijf de teams.

FC Utrecht
Als trotse supporter van de plaatselijke FC Utrecht in Galgenwaard, zijn wij de afgelopen jaren nauw verbonden met de voetbalclub en de diverse supportersverenigingen van de succesvolle Eredivisie club.

VVU
Naast de Utrechtse voetbalverenigingen, is Vakgarage Autoweerd ook sponsor van de leukste en wellicht fanatiekste volleybalvereniging in Utrecht: Eredivisionist VVU.

WKZ
Ook op sociaal-maatschappelijk niveau dragen wij als Autoweerd ons steentje bij. Door onder andere geld in te zamelen voor de verbouwen van het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis.

 

En tenslotte de linkjes naar de Social-media:

Youtube – Vakgarage Autoweerd is op meerdere manieren zichtbaar, onder andere als specialist in de verkoop van occasions. Bekijk gerust ons huidige aanbod.

Facebook – Benieuwd naar alle nieuwtjes, feitjes en weetjes van Vakgarage Autoweerd? Dan kunt u terecht op onze Facebook, waar regelmatig een update wordt geplaatst.

Google – Alle ins & outs samen gevat? Dan kunt u terecht op onze Google My Business pagina, waar u meer komt te weten van het Vakgarage Autoweerd.

Twitter – Voor een volledige blik achter de schermen, kunt u ons twitteraccount bekijken, waar regelmatig relevante nieuws-updates worden gepost.

Instagram – Bekijk de leukste pica’s van Vakgarage Autoweerd Utrecht, alsook de actuele aanbiedingen.

 

 

Voor nadere informatie of uitleg over de diensten of producten van onze linkpartners, bel gerust naar Vakgarage Autoweerd Utrecht! 030-303 1600