Autoschade

Autoschade: Dealer-kwaliteit voor een ‘garage-prijs’

Autoschade in Utrecht!

Welkom bij Garage Autoweerd. Aangesloten bij de Bovag in Utrecht waar de hoge kwaliteit van het merk-dealerschap wordt gecombineerd, met de klantvriendelijkheid. En natuurlijk ook de betaalbaarheid van “uw eigen garage om de hoek”. Vakgarage Autoweerd is aangesloten bij Schadegarant, een erkend schadeherstelbedrijf voor al uw autoschade.

Schadegarant maakt het u graag zo makkelijk mogelijk met gratis vervangend vervoer. Door bijvoorbeeld haal- en brengservice en korting op eigen risico. Wij zijn er voor al uw autoschade, mits uw verzekeraar aangesloten is bij Schadegarant.

Ook het adres voor al uw onderhoud, reparaties

Daarnaast is het autoschade bedrijf Autoweerd, het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum! Verder ook uw airco-specialist, en als Merkdealer ook montagepartner voor winter- en zomerbanden. Autoweerd Utrecht verzorgt voor u de professionele opslag en montage. Kom dus zeker eens langs, met alle soorten autoschade.

Voor de aankoop van uw Bovag-Occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe Citroën of Peugeot bent u bij autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten. Terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan! Dát scheelt u enorm in de kosten!

Occasion kopen of leasen?

Heeft u uw auto misschien al erg lang, of vraagt het voertuig een beetje té veel onderhoud? Dan kunt misschien eens nadenken over het kopen van een nieuwe auto. In de showroom van Vakgarage Autoweerd staan namelijk een aantal occasions in topvorm. U kunt eens langs komen om te kijken, of op de site het huidige aanbod bekijken. Deze auto’s hebben natuurlijk geen autoschade, en wij garanderen een goedgekeurde auto met een rapport waar alle registraties in staan, zoals bijvoorbeeld de kilometerstand. Alles is dus geregeld, u hoeft er alleen nog maar eentje uit te kiezen!

Verder kunt u ook nog modellen leasen bij Vakgarage Autoweerd. Zo rijdt u voordelig een nieuwe auto voor een korte periode. Dat is bijvoorbeeld handig als u een weekendje weg gaat, maar nog geen auto heeft.

Maak dus snel een afspraak voor uw autoschade!

Wij zorgen ervoor dat u snel weer met uw mooie auto te weg op kunt. U kunt ons bellen op 030-30 31 600 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

auto schade autoschade utrecht ruitschade ruit