afspraak maken Bel ons

i y n

Autoschade

Autoschade: Dealer-kwaliteit voor een ‘garage-prijs’

Autoschade in Utrecht!

Welkom bij Vakgarage Autoweerd. Aangesloten bij de Bovag in Utrecht waar klantvriendelijkheid en kwaliteit centraal staan. En natuurlijk ook de betaalbaarheid van “uw eigen garage om de hoek”. Vakgarage Autoweerd functioneert als erkend schadeherstelbedrijf voor al uw autoschades.

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

Ook het adres voor al uw onderhoud, reparaties

Daarnaast zijn wij het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum! Bovendien ook uw airco-specialist en montagepartner voor winter- en zomerbanden. U kunt bij een onderhoudsbeurt gelijk uw huidige set achterlaten in ons bandenhotel. Zo bent u  -als vaste klant*– in één keer helemaal klaar om weer veilig uw reis voort te zetten. Kom dus zeker eens langs, met alle soorten autoschade.

Voor de aankoop van uw Bovag-Occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe Citroën of Peugeot bent u bij autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten (ook voor autoschade). Terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan! Dát scheelt u enorm in de kosten!

Occasion kopen of leasen?

Heeft u uw auto misschien al erg lang, of vraagt het voertuig een beetje té veel onderhoud? Dan kunt misschien eens nadenken over het kopen van een nieuwe auto. In de showroom van Vakgarage Autoweerd staan namelijk een aantal occasions in topvorm. U kunt eens langs komen om te kijken, of op de site het huidige aanbod bekijken. Deze auto’s hebben natuurlijk geen autoschade, en wij garanderen een goedgekeurde auto met een rapport waar alle registraties in staan, zoals bijvoorbeeld de kilometerstand. Alles is dus geregeld, u hoeft er alleen nog maar eentje uit te kiezen!

Verder kunt u ook nog modellen leasen bij Vakgarage Autoweerd. Zo rijdt u voordelig een nieuwe auto voor een korte periode. Dat is bijvoorbeeld handig als u een weekendje weg gaat, maar nog geen auto heeft.

Maak dus snel een afspraak voor uw autoschade!

Wij zorgen ervoor dat u snel weer met uw mooie auto te weg op kunt. Het team van Vakgarage Autoweerd helpt u graag! U kunt ons bellen op 030-30 31 600 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

autoschade

 

  • Vaste klanten zijn al onze klanten die het reguliere onderhoud aan de auto bij ons laten uitvoeren.
    Hiermee profiteren zij  – als vaste klant- van de extra voordelige tarieven voor o.a. ons bandenhotel, de gunstige kosten voor de wielen (of banden) wissels, maar ook hebben vaste klanten het voordeel van de zeer goedkope (of zelfs gratis) APK en de speciale Vakgarage Pechhulp (o.b.v. het onderhoud).Zo besparen onze vaste klanten tot honderden euro’s per jaar!