afspraak maken Bel ons

g i y n

Autoschade

Autoschade: Dealer-kwaliteit voor een ‘garage-prijs’

Autoschade in Utrecht!

Welkom bij Garage Autoweerd, aangesloten bij de Bovag in Utrecht waar de hoge kwaliteit van het merkdealerschap wordt gecombineerd met de klantvriendelijkheid en betaalbaarheid van “uw eigen garage om de hoek”. Vakgarage Autoweerd is aangesloten bij Schadegarant, een erkend schadeherstelbedrijf voor al uw autoschade.

Schadegarant maakt het u graag zo makkelijk mogelijk met gratis vervangend vervoer, haal- en brengservice en korting op eigen risico. Wij zijn er voor al uw autoschade, mits uw verzekeraar aangesloten is bij Schadegarant.

Ook het adres voor al uw onderhoud, reparaties en occasions

Daarnaast is autoschade bedrijf Autoweerd het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum! Verder ook uw airco-specialist en als Merkdealer ook montagepartner voor winter- en zomerbanden. Autoweerd Utrecht verzorgt voor u de professionele opslag en montage.

Voor de aankoop van uw Bovag-Occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor uw nieuwe Citroën of Peugeot bent u bij autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres: voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan! Dát scheelt u enorm in de kosten!

Maak dus snel een afspraak voor uw autoschade!

Wij zorgen ervoor dat u snel weer met uw mooie auto te weg op kunt. U kunt ons bellen op 030-30 31 600 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken

auto schade autoschade utrecht ruitschade ruit