afspraak maken Bel ons

i y n

Topspace Utrecht

dakkoffer huren topspace utrecht autoweerd

Vakgarage Autoweerd is montagepartner voor Topspace in Utrecht. Dit houdt in dat u uw artikelen bij Topspace bestelt en wij deze uitgeven en monteren. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van verschillende accessoires. Dit zijn dingen zoals dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen, skiboxen, skidragers en fietsendragers.

Accessoires voor ieder type auto

Er wordt per auto precies gekeken wat de afmetingen zijn, en welke artikelen hier het beste bij passen. Topspace heeft verschillende soorten accessoires voor ieder type auto. De lastdragers van een Peugeot passen immers niet op een Toyota. En de sneeuwkettingen voor uw Audi passen niet op de Volvo waar u mee op vakantie wilt gaan.

Op vakantie, maar niet genoeg ruimte in uw auto? Topspace.

Daar helpen wij u graag bij! U kunt bij ons namelijk verschillende modellen Thule dakkoffers huren! Deze zijn gemakkelijk te monteren op de dakdragers. Mag u niets op uw dak vervoeren? Dan hebben wij ook nog een bagagebox voor op uw trekhaak!

Daarnaast zijn er ook verschillende types fietsendragers, zodat uw fietsen ook gewoon met u mee op vakantie kunnen!

Gaat u deze winter de sneeuw opzoeken?

Dan wilt u natuurlijk wel uw ski’s en snowboard veilig vervoeren. Speciaal hiervoor verhuren wij ook skiboxen en skidragers, beide eenvoudig te monteren op dakdragers. De skiboxen zijn langer dan de dak-koffers. Hierin kunt u dus gemakkelijk uw accessoires naar uw vakantieverblijf vervoeren. Skidragers zijn meer ontwikkeld om uw ski’s en snowboard van uw vakantieverblijf, naar de piste te vervoeren.

Daarnaast is het in veel vakantielanden verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Ook deze verhuren wij! Dan bent u helemaal klaar voor de reis dankzij 1 bezoekje aan ons!

Reserveer nu snel en makkelijk uw Topspace accessoires online

Vakgarage Autoweerd Utrecht levert u de juiste artikelen, en onze professionele medewerkers helpen u graag met monteren. Zo kunt u zorgeloos met bagage of fietsen op vakantie.

Wij staan zes dagen in de week voor u klaar, zelfs op zaterdag! Kom dus gerust een keer langs of maak een afspraak. Natuurlijk kunt u ook even bellen naar 030-3031600.

Kijk voor de prijzen of om direct uw accessoires te reserveren op de onderstaande link:

Reserveer direct

Algemene voorwaarden