afspraak maken Bel ons

i y n

Lease auto

short lease private lease autoweerd autobedrijf verhuur

Short-lease, lease auto bij Autohopper Utrecht

Short-leasing of een lease auto is voor ondernemers en/of zzp’ers zeer aantrekkelijk. Het eerste voordeel voor de ondernemers is dat zij geen grote kapitaalinvesteringen hoeven te doen. Daarnaast hoeven zij zich geen zorgen te maken over bijkomende of onverwachte kosten, terwijl de u of uw werknemers wel NIEUW rijden in een representatieve auto. Iedereen tevreden.

Alle kosten van een lease-auto zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Het periodieke onderhoud, tussentijdse reparaties (kapotte lamp of lekke band) en de slijtagedelen zoals de banden, de uitlaat of de remmen: het is allemaal inbegrepen. Geen verrassingen dus, geen tegenvallers. Ook de vaste lasten zijn gedekt: wegenbelasting, afschrijving, de pech-onderweg-service en natuurlijk de All-Risks autoverzekering. Het enige wat niet standaard is inbegrepen is brandstof, je zult wel zelf moeten tanken! Bij het All-In leasen (Operational Lease) en de moderne variant Private-leasing ben je 24/7 verzekerd van mobiliteit.

Vakgarage Autoweerd Utrecht levert vele merken lease-auto’s en heeft meerdere modellen op voorraad voor directe inzet van short-lease. Keuze genoeg: diesel, benzine, hybride, personenauto, goederen-bus, bedrijfswagens etc. Voor iedereen wat wils, particulier of zakelijk. Shortlease is al vanaf 2 weken inzet interessant!

Wilt u meer weten? Bel dan even met Autoweerd Utrecht: 030 – 30 31 600 of ga naar onze informatie over Private-Lease.