afspraak maken Bel ons

i y n

Reparatie

Vakgarage Autoweerd: vakkundige reparatie in Utrecht

Auto reparatie bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht

Reparatie overleg vooraf: duidelijke taal

Bij een APK of een onderhoudsbeurt kan er sprake zijn van een onverwacht defect aan uw auto. Een reparatie om het euvel te verhelpen kan op verschillende manieren plaatsvinden. Afhankelijk van het merk en type, de leeftijd en met name de reparatiekosten zelf, overleggen wij met elke klant hoe te werk te gaan. Hierdoor weet u dus altijd vooraf wat wij voor u gaan betekenen en staat u nooit voor extra onverwachte kosten.

Onderhoud, slijtage of specifieke reparatie

Betreft het normale slijtage aan gangbare onderdelen zoals remmen, uitlaat, banden of bijvoorbeeld ruitenvegers, dan is vervanging geen enkel probleem. Toch bellen wij elke klant voordat er daadwerkelijk werkzaamheden worden uitgevoerd. Want juist wanneer er een reparatie moet gebeuren aan de auto omdat er iets specifieks kapot is, is een goed en vakkundig advies met extra uitleg wel zo prettig. Zoals bijvoorbeeld een lekkende wielremcilinder, een defect raammechaniek, een druksensor met storing, een vervuilde brandstofpomp etc. Of moderne elektronica: niet alleen oudere auto’s hebben kans op gebreken. Met 16 goed opgeleide vakmensen staat het Autoweerd-team dus voor u klaar! U kunt zo binnenrijden!

Moet u even wachten of vragen wij uw auto bij ons te houden? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Online kunt u een leen fiets of auto reserveren.

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken