afspraak maken Bel ons

i y n

Dakkoffers

Dakkoffer verhuur Utrecht

Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw dakkoffer. Via het concept van Topspace huurt u voor weinig geld precies die zaken die op uw auto passen. Professioneel, snel en eenvoudig!

dakkoffer huren utrecht autoweerd

Montage dakkoffer

De dakkoffers worden gemonteerd op uw dakdragers of lastdragers. Mocht u deze niet in uw bezit hebben, kunt u deze ook gemakkelijk bij Topspace erbij huren. De montage is zeer eenvoudig, maar daar helpen wij u ook graag bij.

Assortiment dakkoffers

Het online assortiment huurartikelen van Topspace is altijd up-to-date. U maakt eerst een keuze voor een model. Heeft u moeite met kiezen, maak dan gebruik van hun handige online keuzehulp. Topspace heeft diverse dakkoffers beschikbaar voor verhuur.

Voor elk type automerk en grootte hebben zij een passende dakkoffer te huur. U kunt kiezen uit koffer THULE S tot en met XXL, afhankelijk van de belasting. Voldoende keuze dus!

Mocht u nu geen dakkoffer op uw dak mogen monteren, dan hebben wij nu ook een bagagebox die u op uw trekhaak kunt monteren.

Dakkoffers huren, hoe werkt dat?

U kunt eenvoudig op website van Topspace het aantal dagen aangeven dat u een dakkoffer wilt huren. Ook kunt u de prijzen inzien voor gewenste huurperiode en eenvoudig uw reservering plaatsen.

Het enige wat u dan nog hoeft te doen is binnenrijden bij Vakgarage Autoweerd en na een professionele montage kunt u lekker op vakantie, mét alle bagage of fietsen. En als enige in Midden-Nederland zijn wij óók open op zaterdag! Bekijk hier onze openingstijden.

Reserveer nu snel en gemakkelijk uw dakkoffer online

Naast dakkoffers en dakdragers bent u bij Topspace Utrecht ook aan het juiste adres voor skiboxen, fietsendragers, skidragers en sneeuwkettingen.

Vraag gerust onze medewerkers voor meer informatie, bel naar 030-30 31 600 of stuur een mail aan topspace@autoweerd.nl

Liever direct online uw artikelen reserveren? Dat kan via de onderstaande link:

Dakkoffer reserveren