afspraak maken Bel ons

g i y n

Skiboxen

Skiboxen huren in Utrecht Centrum!

skiboxen wintervakantie autoweerd topspace verhuur

 

Het is tijd voor een ski-vakantie en u gaat gezellig met vrienden of familie richting het ski-gebied. Er is alleen één probleem. U heeft te weinig ruimte in de auto! Dat is natuurlijk vervelend, maar zeker oplosbaar aangezien Autoweer skiboxen van Topspace verhuurt!

De ski-boxen van Autoweerd bieden veel ruimte, waardoor u veel meer ruimte heeft dan normaal en dus ook veel meer spullen mee kunt nemen. De ski-boxen zijn langer dan dakkoffers, waardoor u ski’s of andere lange voorwerpen er perfect in passen. Daarnaast is de skibox ook nog eens afsluitbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het eventuele verliezen van uw spullen. Ook zijn alle ski-boxen van hoge kwaliteit en in moderne staat. Structureel worden de skiboxen geïnspecteerd bij aflevering, zodat u verzekerd bent van een veilige, nette skibox bij het ophalen hiervan.

Het monteren van de skiboxen op uw auto wordt gedaan op de dakdragers. Mocht u auto nog niet voorzien zijn van dakdragers, is dit geen probleem. Autoweerd verhuurt namelijk ook dakdragers van Topspace, waardoor u direct van het hele pakket wordt voorzien. Ski-boxen huren is nog nooit zo makkelijk geweest! Het enige wat u hoeft te doen is reserveren via de website, wij regelen de rest.
Snel een skibox huren?

Reserveer direct