afspraak maken Bel ons

g i y n

Skiboxen

Skiboxen huren in Utrecht Centrum!

skiboxen wintervakantie autoweerd topspace verhuur

Het is tijd voor een ski-vakantie en u gaat gezellig met vrienden of familie richting het ski-gebied. Er is alleen één probleem. U heeft te weinig ruimte in de auto! Dat is natuurlijk vervelend, maar zeker oplosbaar aangezien Autoweer skiboxen van Topspace verhuurt!

De ski-boxen van Autoweerd bieden veel ruimte, waardoor u veel meer ruimte heeft dan normaal en dus ook veel meer spullen mee kunt nemen. De ski-boxen zijn langer dan dakkoffers, waardoor u ski’s of andere lange voorwerpen er perfect in passen. Daarnaast is de skibox ook nog eens afsluitbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het eventuele verliezen van uw spullen. Ook zijn alle ski-boxen van hoge kwaliteit en in moderne staat. Structureel worden de skiboxen geïnspecteerd bij aflevering, zodat u verzekerd bent van een veilige, nette skibox bij het ophalen hiervan.

Het monteren van de skiboxen op uw auto wordt gedaan op de dakdragers. Mocht u auto nog niet voorzien zijn van dakdragers, is dit geen probleem. Autoweerd verhuurt namelijk ook dakdragers van Topspace, waardoor u direct van het hele pakket wordt voorzien. Ski-boxen huren is nog nooit zo makkelijk geweest! Het enige wat u hoeft te doen is reserveren via de website, wij regelen de rest.

Bent u op zoek naar een manier om alleen uw ski’s of snowboard van de piste naar uw vakantieverblijf te vervoeren? Wij verhuren nu ook speciale skidragers. Ideaal voor korte afstanden en ook te gemakkelijk te monteren op de dakdragers. Mocht u daarnaast ook nog op zoek zijn naar sneeuwkettingen, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Snel een skibox huren?

Reserveer direct