afspraak maken Bel ons

i y n

Autohopper-Utrecht

Vakgarage Autoweerd: uw Autohopper in Utrecht

autohopper autoverhuur autoweerd utrecht

Goedkoop een complete auto huren doe je bij Bovag aangesloten Autoweerd Utrecht, aangesloten bij het internationale autoverhuurconcept van Autohopper. Snel en simpel, al vanaf 25,- per dag!

Wat voor auto’s hebben wij?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende huurauto’s door Autohopper. Zo hebben wij 5-deurs huurauto’s met airco, radio/CD en start/stop-systeem. En of u nu liever een diesel, een hybride auto,  een automaat, of een stationwagon rijdt, wij helpen u graag op weg.

Autoweerd Utrecht heeft uw mobiliteit klaarstaan, voor een prijs die het moderne (particuliere autodelen) niet mogelijk lijkt! U rijdt namelijk een spiksplinternieuwe personenauto, met volledige Casco-dekking, Pechhulp, volle tank, gewassen en uitgezogen!

Wilt u een auto om mee te nemen op vakantie? Dat kan natuurlijk ook! U bent ook buiten Nederland (Europa) verzekerd, met veel opties als Tom-Tom, kinderzitje en de mogelijkheid om uw eigen risico te verlagen.

Ben je nog geen 21, of heb je minder dan een jaar je rijbewijs? Bij Autohopper Utrecht Autoverhuur ben je wél welkom!

Heeft u vragen over onze autoverhuur?

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen op 030-3031600, of een mail sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Liever direct online een auto reserveren? Dat kan via de onderstaande button:

Reserveer een Huurauto

Occasion kopen

Wilt u liever een tweedehands auto kopen? Dan kunt u ook terecht bij Vakgarage Autoweerd. Naast het hele begrip Autohopper zitten wij namelijk ook in de verkoop. Er staan in onze showroom meerdere auto’s te koop en u kunt dus een kijkje komen nemen. Ziet u er nou iets moois tussen staan kunt u in gesprek gaan met een van onze verkoopmedewerkers. Wilt u wel een auto kopen maar staat uw droomauto niet precies in onze showroom? Dan kunt u een zoekopdracht invullen bij een van onze verkopers. U benoemt wat u zoekt in een auto, en wij doen de rest. Zodat u binnenkort misschien naar huis rijdt in de auto van uw dromen!