afspraak maken Bel ons

i y n

Autoverhuur

autohopper autoweerd utrecht auto huren autoverhuur

Wilt u een auto huren?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve huurauto? Dan kunt u via Vakgarage Autoweerd precies die auto huren waar u naar op zoek bent. Wij werken hiervoor samen met autoverhuur Autohopper Utrecht. Hierdoor kunnen wij u snel en voordelig voorzien van een nette personenauto, zo’n enorme verhuisbus, een handige bedrijfswagen of een ruime stationwagon. Benzine, diesel, hybride: wij hebben het allemaal voor u! Zowel voor particulieren als bedrijven hebben wij volgetankte mobiliteit klaar staan. Kortom, kom bij deze autoverhuurder uw gewenste auto huren!

Naar welk type huurauto bent u op zoek?

Dankzij het slimme verhuurconcept van Autohopper is autoverhuur voor elk type huurauto mogelijk. Voor elke situatie en type huurauto bieden wij samen een oplossing voor u. Spotgoedkoop voor een enkele dag, een leuk weekendje weg of een weekje naar het buitenland. Dit is dus ideaal voor die verhuizing, een team-uitje, een vakantie of een optreden; uw luxe huurauto staat volgetankt klaar bij onze vakgarage. Verder kunt u genieten van een nieuwe, complete auto mét airco en radio/CD-installatie en indien gewenst een navigatie-systeem of kinderzitje aan boord. Kortom, wij bieden u no-nonsense autoverhuur. Snel, simpel en verrassend goedkoop! U kunt bij ons al een auto huren vanaf slechts € 44,- per dag!

Van een personenauto tot verhuisbus

Heeft u voor een dag een grotere of luxere auto nodig? Of beschikt u niet over een auto, maar wilt u voor korte tijd wel graag gebruik maken van een nieuwe, kwalitatieve wagen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als u een verhuizing op de planning heeft staan, hebben wij het juiste vervoersmiddel voor u. Van een verhuisbus tot een overkapte aanhangwagen. Gaat u binnenkort met een grotere groep naar een bedrijfsuitje, een pretpark of een optreden? Dan is het handig dat er maar één iemand hoeft te rijden! U begrijpt dus, alles is mogelijk bij deze autoverhuur!

Wilt u voor uw auto nog iets huren?

Voor iedereen hebben wij een geschikte huurauto. Maar u kunt ook bij ons terecht voor vele extra’s, zoals:

  • Skiboxen
  • Fietsendragers
  • Dakkoffers
  • Aanhangwagens
  • Sneeuwkettingen
  • Verhuisbus
  • Steekwagen
  • Dakdragers

Wat mogen wij voor u betekenen?

Kies bij onze autoverhuur uw ideale huurauto uit

Wilt u een mooie, veilige en nieuwe auto huren? Schakel hiervoor Vakgarage Autoweerd in. Kom langs, bel naar 030-3031600 of mail naar autoverhuur@autoweerd.nl of reserveer direct hier:

Reserveer een huurauto

Algemene voorwaarden