afspraak maken Bel ons

i y n

Bus huren Utrecht

verhuisbus huren autohopper autoweerd utrecht vakgarage

Bus huren Utrecht; voordelig en veilig rijden

Bent u in het bezit van een auto, maar is deze te klein voor het vervoeren van al uw (verhuis)spullen? Of wilt u met een groepje weg voor een dagje samen uit naar een pretpark, een optreden of kinderfeest? En bent u op zoek naar een grotere vervoersmiddel om van A naar B te verplaatsen? Dan wordt het ‘bus huren’ u aangeraden. Vakgarage Autoweerd is de garage en verhuurbedrijf voor het verhuren van busjes tegen voordelige prijzen.

Selectie busjes

Het is wel handig, zo een busje of bedrijfswagen. Ze zijn lekker ruim en je kunt er veel meer spullen in kwijt. Onze selectie huurbusjes en/of bedrijfswagens zijn in goede staat. Autoweerd Utrecht biedt u A-klasse huurbusjes, die ook nog passend zijn. Heeft u speciale wensen? Dan is dat geen probleem! Geef het aan ons door, dan proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

“Wij zijn de no-nonsense autoverhuurder in Utrecht!”

Bus huren in Utrecht? Snel geregeld

Waarom bij Autoweerd uw busje huren? We zijn de no-nonsense autoverhuur bedrijf in Utrecht! Bij ons kunt u snel en simpel een auto, bus of bedrijfswagen huren. Daarnaast zijn onze huurtarieven zeer betaalbaar; wat het zeer voordelig maakt. Dus heeft u een klus, bij Autoweerd huurt u een bus!

Overige huurmiddelen

Bij Autoweerd Utrecht kunt u meer dan alleen een bus huren. Ons autoverhuurbedrijf verhuurt naast bussen en bedrijfswagens ook personenauto’s, aanhangwagens, dakdragers, dakkoffers, skiboxen en sneeuwkettingen. Wilt u meer weten? Bekijk onze verhuur pagina.

Wilt u direct huren?

Of heeft u vragen? Dan kunt u ons het beste bellen op 030-303 1600!  Bovendien kunt u natuurlijk altijd gewoon even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij willen u graag verder helpen! Dus of het nu gaat om het huren of een ander autoprobleem, wij staan voor u klaar. Op de site kunt u een afspraak inplannen.