afspraak maken Bel ons

g i y n

Bus huren Utrecht

bus huren utrecht verhuisbus autohopper autoweerd deelauto autohuren

Bus huren Utrecht; voordelig en veilig rijden

Bent u in het bezit van een auto, maar is deze te klein voor het vervoeren van al uw (verhuis)spullen? Of wilt u met een groepje weg voor een dagje samen uit naar een pretpark, een optreden of kinderfeest? En bent u op zoek naar een grotere vervoersmiddel om van A naar B te verplaatsen? Dan wordt huren van een busje u zeker aangeraden! Autoweerd is de garage en verhuurbedrijf voor het verhuren van busjes tegen voordelige prijzen.

Wilt u direct een bus huren in Utrecht? Bel naar 030-303 1600!

Selectie busjes

Het is wel handig, zo een busje of bedrijfswagen. Ze zijn lekker ruim en je kunt er veel meer spullen in kwijt. Onze selectie huurbusjes en/of bedrijfswagens zijn in goede staat. Autoweerd Utrecht biedt u A-klasse huurbusjes, die ook nog passend zijn. Heeft u speciale wensen? Geen probleem! Geef het aan ons door, dan proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

“We zijn de no-nonsense autoverhuur bedrijf in Utrecht!”

Busje huren in Utrecht? Snel geregeld

Waarom bij Autoweerd uw busje huren? We zijn de no-nonsense autoverhuur bedrijf in Utrecht! Bij ons kunt u snel en simpel een auto, bus of bedrijfswagen huren. Daarnaast zijn onze huurtarieven zeer betaalbaar; wat het zeer voordelig maakt. Dus heeft u een klus, bij Autoweerd huurt u een bus!

Overige huurmiddelen

Bij Autoweerd Utrecht kunt u meer dan alleen een busje huren. Ons autoverhuurbedrijf verhuurt naast bussen en bedrijfswagens ook personenauto’s, aanhangwagens, dakdragers, dakkoffers, skiboxen en sneeuwkettingen. Wilt u meer weten? Bekijk onze verhuur pagina.

Reserveer een bus