afspraak maken Bel ons

i y n

Financial Lease

Financial lease autoweerd verkoop bedrijfswagen leasen

Financial Lease: úw auto maar geen investering!

Autorijden hoeft niet altijd duur te zijn, zolang het maar slim wordt aangepakt. Financial Lease biedt hier de uitkomst. Als ondernemer heeft u vaak een auto nodig, maar de aanschaf van een nieuwe auto of occasion is vaak hoog. Met Financial Lease hoeft u níet zelf te investeren en daarnaast blijven uw maandlasten laag. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoe werkt het precies?

Deze manier van leasen is een zakelijke vorm van financiering waarmee uw onderneming een auto aanschaft: u bepaalt dus zelf welke auto u wilt aanschaffen en Vakgarage Autoweerd Utrecht regelt namens u de aanschafprijs met de leasemaatschappij. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen, maar bent u toch eigenaar van de auto. U bepaalt dus ook zelf wat u vervolgens met de auto wilt doen: houden, nog een jaar leasen of verkopen. Dit is natuurlijk optimaal voor als u niet aan een vast contract wilt vastzitten. U bent flexibel maar toch mobiel. Superhandig voor een ondernemer.

Financial-lease voorziet alleen in de auto zelf. Verzekeringen, reparaties, onderhoud, banden, belastingen etc. zijn niet inbegrepen. Dit scheelt in de maandelijkse kosten, die nu alleen maar worden bepaald door de aanschafprijs, de looptijd van de lease, het eventuele gebruik van een slottermijn, een aanbetaling of de inruil van een vorige auto.

Uw eigen auto, voor weinig kosten.

Ziet u dit wel zitten als ondernemer? Bent u geïnteresseerd in het leasen van een auto? Of wilt u gewoon meer weten over hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat? Bel gerust naar 030 303 1600! Ook kunt via de site een afspraak inplannen of het contactformulier invullen. Als laatste kunt u natuurlijk ook gewoon gezellig even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij zijn doordeweeks namelijk elke dag open van 07:00 tot 17:30. En op zaterdag van 09:00 tot 16:30.