afspraak maken Bel ons

g i y n

Financial Lease

Financial lease autoweerd verkoop bedrijfswagen leasen

Financial Lease:  úw auto maar geen investering!

Autorijden hoeft niet altijd duur te zijn, zolang het maar slim wordt aangepakt. Financial Lease biedt hier de uitkomst. Als ondernemer heeft u vaak een auto nodig, maar de aanschaf van een nieuwe auto of occasion is vaak hoog. Met Financial Lease hoeft u níet zelf te investeren en daarnaast blijven u maandlasten laag. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoe werkt het precies?

Financial-lease is een zakelijke vorm van financiering waarmee uw onderneming een auto aanschaft: u bepaalt dus zelf welke auto u wilt aanschaffen en Autoweerd betaalt namens u de aanschafprijs. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen, maar bent u toch eigenaar van de auto. U bepaalt dus ook zelf wat u vervolgens met de auto wilt doen: houden, nog een jaar leasen of verkopen.

Financial lease voorziet alleen in de auto zelf. Verzekeringen, reparaties, onderhoud, banden, belastingen etc. zijn niet inbegrepen. Dit scheelt in de maandelijkse kosten, die nu alleen maar worden bepaald door de aanschafprijs, de looptijd van de lease, het eventuele gebruik van een slottermijn, een aanbetaling of de inruil van een vorige auto.

Uw eigen auto, voor weinig kosten.

Meer weten? Bel gerust naar 030 303 1600!