Wintercontrole-dag

Wintercontrole-dag bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u GRATIS terecht voor een uitgebreide wintercheck!

De wintercontrole-dag is op zaterdag 9 november 2019. U hoeft alleen maar binnen te rijden, wij doen de rest!

Om problemen in de koude wintermaanden te voorkomen, is het verstandig om uw auto even na te laten kijken op de meest cruciale punten. Op de jaarlijkse wintercontrole-dag van Vakgarage Autoweerd controleren onze vakmensen kosteloos uw auto. Bijvoorbeeld uw accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Ook is het van belang dat uw banden en de bandenprofieldiepte in orde zijn. November is de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen worden professioneel opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Verder zorgen we voor gesmeerde sloten en vetten we de rubbers in. Allemaal zodat uw auto weer in optimale conditie is voor de koude wintermaanden!

Kom dus naar onze wintercontrole-dag!

Want u wilt toch niet ’s morgens na het krabben ontdekken dat uw auto niet start? Terwijl u geniet van lekkere koffie, warme chocomel, een kop erwtensoep of een broodje warme worst, controleren onze techneuten GRATIS uw auto! Klaar terwijl u wacht! U wordt dus helemaal verzorgd, wie wilt in de winterkou nou niet genieten van een lekkere warme maaltijd. Bovendien krijgen al onze vaste klanten weer een mooi cadeautje mee naar huis! Een en al gezelligheid bij Vakgarage Autoweerd dus, terwijl uw auto gewoon onder handen wordt genomen, door de monteurs. Allemaal bij de wintercontrole-dag.

Kunt u een reden bedenken om niet te komen? 

Dan kunt u lang nadenken, want redenen om niet te komen, zijn er niet. Een gratis controle, een gratis maaltijd, en leuk contact met andere klanten of medewerkers. Kortom een geslaagde dag bij Vakgarage Autoweerd.  Zet deze datum dus zeker in uw agenda en kom langs bij de jaarlijkse wintercontrole-dag! En ja, u leest het goed. Als de wintercontrole u beviel, kunt u volgend jaar gewoon nog een keer komen! De wintercontrole-dag vindt nu namelijk al een paar jaar plaats in November, de tijd om uw auto voor te bereiden op de winter. En elke keer is het weer een feest voor u, maar ook voor ons. Een kans om nieuwe connecties te leggen. Of om de connecties die er al zijn te onderhouden en verbeteren. En wij roepen het al vaker. Goede communicatie staat centraal, aan het leveren, van onze hoge kwaliteit. Dus graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd!

wintercontroledag winterbanden wintercheck vakgarage autoweerd

 

U kunt op deze wintercontrole-dag terecht vanaf 09.00 uur ’s morgens, houdt u dan wel rekening met de ochtendspits in onze showroom. Uw GRATIS winterinspectie is doorlopend mogelijk tot 16.00 uur uiterlijk. Dus zo kunt u de hele dag instromen.

Routebeschrijving: Wij zijn eenvoudig bereikbaar op de Weerdsingel Oostzijde 42. Klik hier voor een plattegrond en de route.