afspraak maken Bel ons

i y n

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring uit laten voeren bij Vakgarage Utrecht

U bent op zoek naar een andere auto en heeft iets op het oog. U wilt graag zeker zijn of het een goede koop is. Het kan zijn dat u het technisch toch niet helemaal vertrouwd of dat u er zelf gewoon weinig verstand van heeft. U bent op zoek naar zekerheid rondom uw mogelijke nieuwe auto. Een Vakgarage aankoopkeuring geeft u die zekerheid.

Bovag-garantie krijgt u alleen bij aankoop bij de Bovag-autobedrijven, zoals bij Autoweerd Utrecht. Helaas bestaat er elders altijd een risico en de kans op verborgen gebreken is nog groter wanneer u de auto rechtstreeks van een particulier of autohandelaar koopt. U wilt geen kat in de zak! U wilt juist voorkomen dat u na een tijdje langs de snelweg stilstaat met een kokende motor of een gescheurde uitlaat. Nul garantie én geld weg… Daarvoor kunt u heel eenvoudig de auto vóóraf laten inspecteren door onze technische specialisten. Wetende dat u daarmee een vakkundige en een 100% neutrale en objectieve aankoopkeuring krijgt. En indein alles in oprde, kan er -tegen geringe meerkosten- gelijk een nieuwe APK op de auto worden afgesloten.

Ook andersom: wanneer u als particulier uw auto wilt gaan verkopen, kunt u met het uitgebreide Vakgarage keuringsrapport aantonen dat uw auto in een goede staat wordt aangeboden!

 

Waar wordt de auto tijdens de keuring allemaal op gecheckt?

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op maar liefst 120 verschillende punten gecontroleerd door onze techneuten. Zo kunt u voorkomen dat u langs de weg op uw Pechhulp moet te wachten. U kunt bovendien voor de complete lijst van controlepunten hier terecht. Let op: wij maken GEEN waarde-taxatie’s op; het gaat hier puur om een vakkundige, technische insprectie, niet om verkoop-prijzen.

Waarom een aankoopkeuring bij Autoweerd?

  • Betrouwbaarheid toevoegen vóór een (particuliere) aankoop.
  • Zekerheid, geen kat in de zak.
  • Waardeverhoging voor de verkopende partij.
  • 100% objectief en neutraal, want wij zijn geen partij in de deal.
  • Ieder merk personen-auto is welkom  (let op: geen klassiekers, geen campers en geen bedrijfswagens).
  • Optie om gelijk een nieuwe APK op de auto af te sluiten.

Belangrijk: momenteel is er een zeer volle planning bij Vakgarage Autoweerd Utrecht en kan het zijn dat een aankoopkeuring pas over 4 tot 5 weken kan worden ingepland. Houdt hier svp rekening mee.

Bel voor een afspraak met 030-30 31 600, of maak direct een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

Belangrijk: Door de volle agenda van Vakgarage Autoweerd Utrecht kan het zijn dat een aankoopkeuring pas over een paar weken kan worden ingepland. 

Mocht er iets nog niet helemaal helder zijn, daarvoor kunt u hier de video bekijken, m.b.t. de aankoopkeuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.

aankoopkeuring vakgarage occasion afspraak autoweerd utrecht