afspraak maken Bel ons

g i y n

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring uit laten voeren bij Vakgarage Utrecht

Aankoopkeuring laten uitvoeren? U wilt een gebruikte auto aanschaffen bij een ander bedrijf of bij een particulier. Hoe weet u nu zeker dat de auto zich in een goede staat bevindt.

Zekerheid krijgt u alleen bij de betere autobedrijven, zoals bij Autoweerd, door onze kennis en ervaring. Helaas blijft het bij sommige bedrijven altijd een risico en al helemaal als u de auto van een particulier koopt. Om te voorkomen dat u na een paar dagen langs de snelweg stilstaat met een kokende motor of een gescheurde uitlaat, kunt u heel eenvoudig de auto vóóraf laten inspecteren door onze specialisten. Het voordeel hiervan is dat u een 100% objectieve aankoopkeuring krijgt.

Waar wordt de auto tijdens de keuring allemaal op gecheckt?

De auto wordt op 120 verschillende punten gecontroleerd. Zo kunt u gemakkelijk voorkomen dat u langs de weg op uw Pechhulp staat te wachten. Voor de complete lijst van controlepunten kunt u hier terecht.

Waarom een aankoopkeuring bij Autoweerd?

  • Betrouwbaar
  • Zekerheid
  • Waardeverhoging
  • 100% objectief
  • Ieder merk en type auto welkom

Ook geldt dit andersom: als u uw auto gaat verkopen, kunt u met een aankoopkeuringrapport aantonen dat de auto in een goede staat wordt verkocht.

Bel voor een afspraak met 030-30 31 600, speciaal voor de aankoopkeuringen maken wij tijd vrij, of maak direct een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

Mocht het nog niet helemaal helder zijn, kunt u hier de video bekijken M.B.T aankoopkeuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.

aankoopkeuring vakgarage occasion afspraak autoweerd utrecht