afspraak maken Bel ons

i y n

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring uit laten voeren bij Vakgarage Utrecht

U bent op zoek naar een nieuwe auto en denkt er eindelijk een gevonden te hebben. Soms kan het zijn dat u het toch niet helemaal vertrouwd of dat u er zelf te weinig verstand van heeft, om te zeggen dat het een degelijke auto is. U bent op zoek naar zekerheid over uw mogelijke nieuwe auto. Een aankoopkeuring geeft u deze zekerheid.

Zekerheid krijgt u alleen bij de betere autobedrijven, zoals bij Autoweerd, door onze kennis en ervaring.  Helaas blijft het bij sommige bedrijven altijd een risico en al helemaal als u de auto van een particulier koopt. Als gevolg van dit kan je op misschien een foutje in de auto ontdekken. In tegenstelling tot dit wilt u juist voorkomen dat u na een paar dagen langs de snelweg stilstaat met een kokende motor of een gescheurde uitlaat. Daarvoor kunt u heel eenvoudig de auto vóóraf laten inspecteren door onze specialisten. Daarvan is het voordeel dat u een 100% objectieve aankoopkeuring krijgt.

Belangrijk: Door de volle agenda van Vakgarage Autoweerd Utrecht kan het zijn dat een aankoopkeuring pas over een paar weken kan worden ingepland. Daarentegen, kunt u natuurlijk altijd bellen! Wij helpen u graag!

Waar wordt de auto tijdens de keuring allemaal op gecheckt?

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op 120 verschillende punten gecontroleerd. Zo kunt u gemakkelijk voorkomen dat u langs de weg op uw Pechhulp staat te wachten. U kunt bovendien voor de complete lijst van controlepunten hier terecht.

Waarom een aankoopkeuring bij Autoweerd?

  • Betrouwbaar
  • Zekerheid
  • Waardeverhoging
  • 100% objectief
  • Ieder merk en type auto welkom

Ook geldt dit andersom: als u uw auto gaat verkopen, kunt u met een aankoopkeuringsrapport aantonen dat de auto in een goede staat wordt verkocht.

Bel voor een afspraak met 030-30 31 600, of maak direct een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

Belangrijk: Door de volle agenda van Vakgarage Autoweerd Utrecht kan het zijn dat een aankoopkeuring pas over een paar weken kan worden ingepland. Daarentegen, kunt u natuurlijk altijd bellen! Wij helpen u graag!

Mocht het misschien nog niet helemaal helder zijn, daarvoor kunt u hier de video bekijken M.B.T aankoopkeuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.

aankoopkeuring vakgarage occasion afspraak autoweerd utrecht