afspraak maken Bel ons

g i y n

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring uit laten voeren bij Vakgarage Utrecht

Aankoopkeuring laten uitvoeren? U wilt een andere auto auto aanschaffen bij een bedrijf of bij een particulier. Hoe weet u nu zeker of het ook echt een goede auto is? Zekerheid krijg je alleen bij de betere autobedrijven, zoals Autoweerd door onze kennis en de Bovag-garantie. Maar voor de rest blijft het toch altijd een risico, zeker als je de auto van een particulier koopt. Om te voorkomen dat je na een paar dagen stilstaat met een kokende motor, of een versnellingsbak die niet meer schakeld, kun je heel eenvoudig de auto vóóraf laten controleren door onze inspecteurs. Een 100% objectieve aankoop keuring, waarmee je weet waar je aan toe bent!

Ook andersom: als je je auto gaat verkopen, betekent het meeleveren van een mooi technisch rapport, het objectieve bewijs dat alles in goede staat verkeert, natuurlijk een geweldige voorsprong op de andere aanbieders!

Bel voor een afspraak met 030-303 1600, speciaal voor de aankoopkeuringen maken wij zo snel mogelijk tijd vrij, of maak direct een afspraak!

Voor nadere tekst en uitleg, zoals te zien op TV, bekijkt u hier de video over uw aankoop keuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.

aankoopkeuring vakgarage occasion afspraak autoweerd utrecht

 

Aankoopkeuring bij Autoweerd

Bewaren