afspraak maken Bel ons

i y n

Proefrit

Direct proefrit maken bij Autoweerd?

Heeft u een occasion gezien waar u graag een proefrit mee wilt maken? Dat is geen probleem, bij Vakgarage Autoweerd! Een proefrit is ideaal om de juiste beleving van de auto te krijgen. U ervaart namelijk de wegligging, het comfort, de stoelen en het vermogen van de occasion. Hierdoor is het gemakkelijker om de juiste beslissing te maken.

proefrit maken autoweerd wegligging check autoweerdTips voor een proefrit
Het is aan te raden een kennis of vriend mee te nemen, die verstand heeft van auto’s. Twee personen zien meer dan één, waardoor eventuele gebreken, slijtage’s etc. eerder te zien zijn. Daarnaast kan uw bijrijder letten op geluiden en andere details tijdens de proefrit, terwijl u zich focust op het verkeer. Daarnaast is het aan te raden om tijdens de proefrit verschillende punten te checken. Denk hierbij onder meer aan de schokbrekers, de banden, de koppeling en de scharnieren. Daarnaast is het ook het goede moment om de ruitenwissers, richtingaanwijzers en andere verlichting te controleren. Als u hiermee klaar bent is het aan te raden om direct te controleren of de auto rechtuit blijft rijden. Hiermee test u de uitlijning. Verder kunt ook de motor direct controleren, door te luisteren of deze niet stottert accelereren

Slechte weersomstandigheden..

Mocht het een regenachtige, donkere dag zijn, dan nodigen wij u van harte uit om nogmaals terug te komen om de occasions nog een keer te bekijken. Bij donker en regenachtig weer is het niet altijd duidelijk of de auto schadevrij is. Bij zonnig, helder weer zijn deze oneffenheden beter te zien. Dit is bovendien ook beter weer voor een proefrit.

Wilt u direct een proefrit maken met één van onze occasions? Bel dan direct met onze verkoopmedewerker: 030 303 1635 of vul onderstaand formulier in.
Eerst de occasions even bekijken? Klik dan hier!
Staat de juiste occasion hier niet tussen? Geen probleem! Door ons Vakgarage concept heeft u keuze uit meer dan 7000+ occasions!

proefrit test drive proef rit autoweerd occasion dealer