afspraak maken Bel ons

i y n

Reviews

Onze klanten geven onafhankelijke reviews op basis van onze Service, Deskundigheid en Prijs/kwaliteit. Wij zijn natuurlijk super trots op onze reviews en blijven uiteraard ons uiterste best doen voor onze klant!

9,1

klantenvertellen
1666 beoordelingen

Beoordeel ons
stdClass Object
(
    [average_rating] => 9,1
    [total_reviews] => 1666
    [column_count] => 1
    [view_reviews_url] => https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1048572/garage-autoweerd-utrecht
    [create_review_url] => https://www.klantenvertellen.nl/add-review/1048572/garage-autoweerd-utrecht
    [read_more_label] => Lees meer
    [reviews] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [author] => Clasiena uit Utrecht
                    [date] => 07/04/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Prima
                            [1] => Vriendelijk en behulpzaam, heb vertrouwen dat deze vakmensen er voor zorgen dat ik in mijn auto veilige kilometers kan rijden.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Locatie] => 8
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [1] => stdClass Object
                (
                    [author] => Monique uit Utrecht
                    [date] => 06/04/2024
                    [rating] => 9
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Goede dienstverlening 
                            [1] => Je wordt vriendelijk geholpen.
Altijd eerst overleg voordat zij iets repareren. Dus je komt niet voor verrassingen te staan.
Doen wat ze zeggen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 9
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 8
                            [Prijs/kwaliteit] => 7
                            [Klantvriendelijkheid] => 9
                            [Locatie] => 7
                        )

                )

            [2] => stdClass Object
                (
                    [author] => Roy uit Utrecht
                    [date] => 04/04/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Fijn, al jaren, zo goed als familie.
                            [1] => Lekker in de buurt en betrouwbaar.  Kijk maar naar de boekingen.  Ik zou mijn Audi A6 echt nergens anders laten onderhouden.  Wll done !
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 9
                            [Locatie] => 10
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 10
                        )

                )

            [3] => stdClass Object
                (
                    [author] => Gidion uit De Bilt
                    [date] => 02/04/2024
                    [rating] => 7
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Helaas verkeerde banden gemonteerd
                            [1] => Helaas zijn er 2 verkeerde banden gemonteerd. Ze gaven aan dat er verkeerde banden geleverd waren en de monteur de banden ook niet heeft gecontroleerd. Als het goed is kan ik deze week de banden komen omwisselen.

Doorgaans altijd fijne ervaringen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 7
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 6
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 6
                            [Locatie] => 8
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 8
                        )

                )

            [4] => stdClass Object
                (
                    [author] => Yin uit Utrecht
                    [date] => 29/03/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Vriendelijk, behulpzaam en transparant 
                            [1] => Ik kom hier al enkele jaren en ben zeer tevreden.
Ze verlenen goede service, zijn vriendelijk en komen gemaakte afspraken na.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 8
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Locatie] => 8
                        )

                )

            [5] => stdClass Object
                (
                    [author] => Fryda uit Utrecht
                    [date] => 29/03/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Zoals altijd een effectieve en behulpzame ervaring!
                            [1] => Zie hiervoor
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 9
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                        )

                )

            [6] => stdClass Object
                (
                    [author] => Judith uit Bilthoven
                    [date] => 28/03/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Een prima garage met vakmensen
                            [1] => Er wordt altijd vakwerk geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je auto klaar is, of dat het nog iets langer duurt vanwege onderdelen die vertraging hebben opgelopen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 10
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Locatie] => 10
                        )

                )

            [7] => stdClass Object
                (
                    [author] => Roelie uit Utrecht
                    [date] => 28/03/2024
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Erg goede service en vakwerk
                            [1] => Ben super tevreden over garage Autoweerd.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 10
                            [Deskundigheid] => 10
                            [Prijs/kwaliteit] => 8
                            [Klantvriendelijkheid] => 10
                            [Showroom] => 6
                            [Locatie] => 8
                            [Faciliteiten wachtruimte] => 8
                        )

                )

            [8] => stdClass Object
                (
                    [author] => Berry uit Dillen
                    [date] => 22/03/2024
                    [rating] => 9
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => top
                            [1] => prettig
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 9
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 9
                            [Deskundigheid] => 9
                            [Klantvriendelijkheid] => 9
                        )

                )

            [9] => stdClass Object
                (
                    [author] => Marysia uit Utrecht
                    [date] => 22/03/2024
                    [rating] => 3
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Verbluft en teleurgesteld
                            [1] => Afspraak gemaakt voor een serivicebeurt, maar ik werd gebeld en liet me overhalen tot (een maand later) apk, want dan had je alles in 1.

Alle beste bedoelingen vast en zeker: maar uiteindelijk bleken de kosten dus tussen de 2000 en 3000 euro te gaan worden. Nou ik was geschoqueerd. Dat is deze auto gewoon niet eens meer waard. Ik kom wellicht wat onzeker over, daar willen bedrijven graag een slaatje uit slaan. En zodoende ineens 107 euro armer voor het diagnose rapport (lees: een total loss verklaarde auto).

Weekje later reed ik met mijn broer naar zijn favoriete garage. Daar bleek de "schade" mee te vallen: voor 575 euro was 'ie klaar. De autoremmen dus niet vervangen?? vroeg ik, zij verzekerden mij dat dit écht nog niet nodig was. En hetzelfde gold voor de remkabels. Enkele overeenkomsten waren er wel in het rapport, maar dan dus voor een veel lagere prijs te repareren/vervangen.

Gek dat als je een man bij je hebt, je wel gewoon redelijk wordt behandeld. Het is 2024.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 3
                            [Aanbevelen?] => Ja
                            [Service] => 3
                            [Deskundigheid] => 3
                            [Prijs/kwaliteit] => 1
                            [Klantvriendelijkheid] => 4
                        )

                )

        )

)
  • 10

    Prima

    Vriendelijk en behulpzaam, heb vertrouwen dat deze vakmensen er voor zorgen dat ik in mijn auto veilige kilometers kan rijden.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Locatie
      8
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 9

    Goede dienstverlening

    Je wordt vriendelijk geholpen. Altijd eerst overleg voordat zij iets repareren. Dus je komt niet voor verrassingen te staan. Doen wat ze zeggen.

    • Totaal score
      9
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      8
    • Prijs/kwaliteit
      7
    • Klantvriendelijkheid
      9
    • Locatie
      7
  • 10

    Fijn, al jaren, zo goed als familie.

    Lekker in de buurt en betrouwbaar. Kijk maar naar de boekingen. Ik zou mijn Audi A6 echt nergens anders laten onderhouden. Wll done !

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      9
    • Locatie
      10
    • Faciliteiten wachtruimte
      10
  • 7

    Helaas verkeerde banden gemonteerd

    Helaas zijn er 2 verkeerde banden gemonteerd. Ze gaven aan dat er verkeerde banden geleverd waren en de monteur de banden ook niet heeft gecontroleerd. Als het goed is kan ik deze week de banden komen omwisselen. Doorgaans altijd fijne ervaringen.

    • Totaal score
      7
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      6
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      6
    • Locatie
      8
    • Faciliteiten wachtruimte
      8
  • 10

    Vriendelijk, behulpzaam en transparant

    Ik kom hier al enkele jaren en ben zeer tevreden. Ze verlenen goede service, zijn vriendelijk en komen gemaakte afspraken na.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      8
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Locatie
      8
  • 10

    Zoals altijd een effectieve en behulpzame ervaring!

    Zie hiervoor

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      9
    • Deskundigheid
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
  • 10

    Een prima garage met vakmensen

    Er wordt altijd vakwerk geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je auto klaar is, of dat het nog iets langer duurt vanwege onderdelen die vertraging hebben opgelopen.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      10
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Locatie
      10
  • 10

    Erg goede service en vakwerk

    Ben super tevreden over garage Autoweerd.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      10
    • Deskundigheid
      10
    • Prijs/kwaliteit
      8
    • Klantvriendelijkheid
      10
    • Showroom
      6
    • Locatie
      8
    • Faciliteiten wachtruimte
      8
  • 9

    top

    prettig

    • Totaal score
      9
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      9
    • Deskundigheid
      9
    • Klantvriendelijkheid
      9
  • 3

    Verbluft en teleurgesteld

    Afspraak gemaakt voor een serivicebeurt, maar ik werd gebeld en liet me overhalen tot (een maand later) apk, want dan had je alles in 1. Alle beste bedoelingen vast en zeker: maar uiteindelijk bleken de kosten dus tussen de 2000 en 3000 euro te gaan worden. Nou ik was geschoqueerd. Dat is deze auto gewoon niet eens meer waard. Ik kom wellicht wat onzeker over, daar willen bedrijven graag een slaatje uit slaan. En zodoende ineens 107 euro armer voor het diagnose rapport (lees: een total loss verklaarde auto). Weekje later reed ik met mijn broer naar zijn favoriete garage. Daar bleek de "schade" mee te vallen: voor 575 euro was 'ie klaar. De autoremmen dus niet vervangen?? vroeg ik, zij verzekerden mij dat dit écht nog niet nodig was. En hetzelfde gold voor de remkabels. Enkele overeenkomsten waren er wel in het rapport, maar dan dus voor een veel lagere prijs te repareren/vervangen. Gek dat als je een man bij je hebt, je wel gewoon redelijk wordt behandeld. Het is 2024.

    • Totaal score
      3
    • Aanbevelen?
      Ja
    • Service
      3
    • Deskundigheid
      3
    • Prijs/kwaliteit
      1
    • Klantvriendelijkheid
      4

Tevreden over onze dienstverlening?

Beoordeel ons Bekijk beoordelingen