afspraak maken Bel ons

i y n

Skidragers

Skidragers

Het is weer zover: tijd voor de wintersport! Voor vele iets waar men het hele jaar naar uitkijkt. Dan is het natuurlijk wel fijn dat u uw ski’s en snowboard veilig kunt vervoeren. Daarom verhuren wij naast de normale skiboxen ook speciale skidragers van Topspace.

skidragers huren topspace autoweerd utrecht

De skidragers zijn speciaal ontworpen om uw ski’s of snowboard van uw vakantieverblijf naar de piste te vervoeren. De dragers worden door ons gemonteerd op de dakdragers. Het aantal ski’s en/of snowboards dat u kunt vervoeren is per maat verschillend. In tegenstelling tot andere merken zijn de skidragers niet magnetisch, waardoor u niet het risico loopt dat u uw auto beschadigd.

Skidragers of skibox?

Anders dan de skiboxen raden wij u aan om de skidragers alleen te gebruiken voor korte afstanden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor deze skiboxen, waarmee u gemakkelijk de reis naar uw vakantieadres kunt afleggen. De skidragers kunnen natuurlijk wel mee in de skibox, zodat u tijdens uw vakantie alsnog gemakkelijk uw ski’s en snowboards kunt vervoeren. Ook als u niet op wintersport gaat, maar gewoon op vakantie in eigen land en u heeft te weinig ruimte is uw auto. Dan kunt u een bagagebox huren om bijvoorbeeld grote tassen in te leggen, zodat u wat meer ruimte in uw auto heeft. U hoeft bij ons alleen maar langs te komen, wij doen de montage.

Mocht u ook sneeuwkettingen, of een bagagebox voor op de trekhaak nodig hebben voor uw vakantie, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk montagepartner van Topspace. Wij verhuren en monteren dus veel verschillende soorten boxen voor verschillende soorten auto’s.

Wilt u direct reserveren?

U kunt dus even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, maar u kunt ons ook even een belletje geven op 030-3031600. Ook kunt u direct reserveren.

Dat kan hier:

Reserveer direct