afspraak maken Bel ons

g i y n

Personenauto huren

Huur een personenauto bij Autoweerd Utrecht

autohopper autoverhuur autoweerd utrecht auto huren

Een dagje een grotere auto nodig? Of heb je zelf geen auto, maar moet je nu toch even rijden? Huur gewoon een auto bij Autoweerd! Snel, simpel en voordelig; al vanaf 25,- per dag! Dat is goedkoper dan de bus en je rijdt zelf op je eigen schema van deur tot deur. Dat is dus zo gek nog niet. Voor nog geen twee tientjes huur je een spiksplinternieuwe 4-deurs auto, mét airco en radio/CD-speler! Bij Autohopper Autoweerd, no-nonsense autoverhuur in Utrecht-centrum.

Wil je juist een keer wat luxer rijden? Of een grotere familie-wagen voor op vakantie? Is duurzaamheid of milieu voor jou van belang en spreken de flexibele mobiliteits-oplossingen je aan? Wil je een hybride mee? Benzine, diesel, stationwagon? Of een automaat? Geen probleem! Autoverhuur Utrecht biedt je de passende huurauto.

Ook voor het huren van zo’n ruim en handig busje voor die ene verhuizing, een bedrijfswagen of het tijdelijk inzetten van een extra auto via onze shortlease. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u direct een personenauto huren?

Dat kan bij ons al vanaf 25,- per dag! Voor vragen, of voor het maken van een reservering kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600.