afspraak maken Bel ons

i y n

Personenauto huren

Huur een personenauto bij Autoweerd Utrecht

autohopper autoverhuur autoweerd utrecht auto huren personenauto

Een dagje een grotere auto nodig? Of heeft u zelf geen auto, maar moet u nu toch even rijden? Huur gewoon een personenauto bij Vakgarage Autoweerd Utrecht! Snel, simpel en voordelig; al vanaf 25,- per dag! Dat is goedkoper dan de bus en u rijdt zelf op uw eigen schema van deur tot deur. Dat is dus zo gek nog niet. Voor nog geen drie tientjes huurt u een spiksplinternieuwe 5-deurs auto, mét airco en radio/CD-speler! Bij Autohopper Autoweerd, no-nonsense autoverhuur in Utrecht-centrum.

Soorten huurauto’s

Wilt u juist een keer wat luxer rijden? Door bijvoorbeeld in een automaat te rijden? Of een grotere familie-wagen voor op vakantie, bijvoorbeeld een personenbusje? Is duurzaamheid of milieu voor u van belang en spreken de flexibele mobiliteits-oplossingen u aan? En wilt u daarom een hybride mee? Of houdt u het gewoon eenvoudig bij de meestgebruikte benzine en diesel. SUV, sedan, hatchback of stationwagon? Geen probleem! Autoverhuur Utrecht biedt u de passende huurauto. Wij hebben hier namelijk een heel verschillend aanbod aan huurauto’s, dus u kunt ons gewoon vertellen wat voor auto u zoekt en wij kunnen het regelen.

Busje huren?

Ook voor het huren van zo’n ruim en handig busje voor die ene verhuizing, een bedrijfswagen of het tijdelijk inzetten van een extra auto via onze shortlease. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld veel spullen verplaatsen van A naar B, en hoeft u niet uw hele auto vol te gooien. Doe gewoon eens makkelijk! Kom gewoon langs bij Vakgarage Autoweerd Utrecht en rijdt naar huis in een ruim busje.

Als u nu bijvoorbeeld op vakantie gaat, kunt u ook nog bagageboxen, en skiboxen huren. die worden ook gemonteerd bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Zo bent u helemaal klaar voor uw reus door het bezoekje bij ons!

Benieuwd hoe het huren van een busje of personenauto werkt? Bekijk dan onze video waarin we u uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Wilt u direct een personenauto huren?

Dat kan bij ons al vanaf 25,- per dag! Voor vragen, of voor het maken van een reservering kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600.