Personenauto huren

Huur een personenauto bij Autoweerd Utrecht

autohopper autoverhuur autoweerd utrecht auto huren personenauto

Een dagje een grotere auto nodig? Of heb je zelf geen auto, maar moet je nu toch even rijden? Huur gewoon een personenauto bij Vakgarage Autoweerd Utrecht! Snel, simpel en voordelig; al vanaf 25,- per dag! Dat is goedkoper dan de bus en je rijdt zelf op je eigen schema van deur tot deur. Dat is dus zo gek nog niet. Voor nog geen drie tientjes huur je een spiksplinternieuwe 4-deurs auto, mét airco en radio/CD-speler! Bij Autohopper Autoweerd, no-nonsense autoverhuur in Utrecht-centrum.

Soorten huurauto’s

Wil je juist een keer wat luxer rijden? Door bijvoorbeeld in een automaat te rijden? Of een grotere familie-wagen voor op vakantie, bijvoorbeeld een personenbusje? Is duurzaamheid of milieu voor jou van belang en spreken de flexibele mobiliteits-oplossingen je aan? En wilt u daarom een hybride mee? Of houdt u het gewoon eenvoudig bij de meestgebruikte benzine en diesel. SUV, sedan, hatchback of stationwagon? Geen probleem! Autoverhuur Utrecht biedt je de passende huurauto. Wij hebben hier namelijk een heel verschillend aanbod aan huurauto’s, dus u kunt ons gewoon vertellen wat voor auto u zoekt en wij kunnen het regelen.

Busje huren?

Ook voor het huren van zo’n ruim en handig busje voor die ene verhuizing, een bedrijfswagen of het tijdelijk inzetten van een extra auto via onze shortlease. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld veel spullen verplaatsen van A naar B, en hoeft u niet uw hele auto vol te gooien. Doe gewoon eens makkelijk! Kom gewoon langs bij Vakgarage Autoweerd Utrecht en rijdt naar huis in een ruim busje.

Als u nu bijvoorbeeld op vakantie gaat, kunt u ook nog bagageboxen, en skiboxen huren. die worden ook gemonteerd bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Zo bent u helemaal klaar voor uw reus door het bezoekje bij ons!

Wilt u direct een personenauto huren?

Dat kan bij ons al vanaf 25,- per dag! Voor vragen, of voor het maken van een reservering kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600.