afspraak maken Bel ons

i y n

Autoverhuur

Autoweerd: no-nonsense auto-verhuur in Utrecht!

autohopper autoweerd utrecht auto huren auto-verhuur

Welkom bij Autoweerd Auto-verhuur Utrecht, voor het snel en voordelig huren van een nette personenauto, een handige bedrijfswagen, een ruime bus, een stationwagon of zelfs een 9-persoons bus. Benzine, diesel of zelfs hybride; Autoverhuur Utrecht heeft het!

Dankzij het slimme verhuur-concept van Autohopper is elk type huurauto mogelijk. -, een leuk weekendje weg of misschien een weekje naar het buitenland. Ideaal voor die verhuizing, een team-uitje, een vakantie of een optreden; je schone huurauto staat afgetankt klaar bij Autoweerd Utrecht. Altijd een nieuwe, complete auto mét airco en radio/CD-installatie, en indien gewenst een navigatie-systeem of kinderzitje aan boord. No-nonsense autoverhuur. Snel, simpel en verrassend goedkoop! Al vanaf 25,- per dag!

Personenbus of verhuiswagen?

Of u nu voor een zaken de weg opgaat of voor een verhuizing: wij staan voor u klaar. Met onze verschillende opties bieden wij een ruim aanbod, zodat u precies krijgt waarnaar u opzoek bent. Zo hebben wij naast personenauto’s, ook een verhuisbus, personenbus en een aanhangwagen. Alles is mogelijk. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om even te bellen. 

Benieuwd hoe het huren van een auto bij Autoweerd Auto-verhuur werkt ? Bekijk dan onze video waarin we u uitleggen hoe het werkt.

Wilt u voor uw auto nog iets huren?

Naast ons auto-verhuur concept, verhuren wij ook andere artikelen! Zo kunt u compleet de weg op.

  • Skiboxen
  • Fietsendragers
  • Aanhangwagens
  • Sneeuwkettingen
  • Skidragers
  • Dakdragers en -koffers

Reserveer een Huurauto

Algemene voorwaarden