afspraak maken Bel ons

i y n

Openingstijden

Openingstijden Vakgarage Autoweerd Utrecht

Of u nu een garage nodig heeft voor uw APK-keuring, onderhoud of reparaties, bij Vakgarage Autoweerd staan wij 6 dagen* per week met een team van 16 vakmensen voor u klaar! Ook beschikken wij over een verkoop- en verhuurafdeling. Zie hieronder onze openingstijden en kom maar een keer langs!

Wij hebben een ruim aanbod aan occasions, maar staat uw droomauto er niet tussen? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een zoekopdracht invullen. Dit werkt als volgt. U gaat in gesprek met een van onze verkoopmedewerkers. In dit gesprek wordt besproken wat u precies zoekt in een auto. Vervolgens gaan wij op zoek een kiezen de beste auto(s) uit voor u. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken en dan rijdt u binnenkort misschien in uw droomauto.

Bovendien verhuren wij personenauto’s, bussen en aanhangwagens van Autohopper en zijn wij montagepartner van Topspace, voor al uw auto-accessoires. Dit kan op maandag tot en met zaterdag. Dit is meestal voor kortere periodes. Bijvoorbeeld voor een dag, weekend of een week. Wilt u de verhuurauto huren voor een langere periode? Dat kan! Neem contact met ons op!

Wanneer zijn wij open?


Maandag         07:30 – 17:30

Dinsdag           07:30 – 17:30

Woensdag       07:30 – 17:30

Donderdag      07:30 – 17:30

Vrijdag             07:30 – 17:30

Zaterdag          09:00 – 16:30*

* Openingstijden: Zaterdag alleen verkoop en verhuur. Werkplaats gesloten m.u.v. noodgevallen


Vakgarage Autoweerd is gevestigd in Utrecht-Centrum en is dan ook gemakkelijk te bereiken. Dit kan dus vanaf elke kant, en met elk voertuig. U kunt heel makkelijk met de fiets, met het Openbaar Vervoer, of natuurlijk met uw eigen auto. Klik hier voor een routebeschrijving.

Wilt u meer weten over onze openingstijden, of heeft u misschien andere vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 030-30 31 600 of via de mail op info@autoweerd.nl. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande button:

Afspraak maken

Overige Contactgegevens

 

openingstijden autoweerd Vakgarage Utrecht APK onderhoud reparatie