afspraak maken Bel ons

i y n

Autobedrijf Utrecht

Autobedrijf Utrecht gezocht? Vakgarage Autoweerd

Zoekt u een autobedrijf in Utrecht? Welkom bij het Bovag aangesloten Autobedrijf Vakgarage Autoweerd Utrecht. Als voormalig Citroën-dealer is dit autobedrijf al 35 jaar Bovag Merkdealer in het centrum van Utrecht.

Werkplaats in Utrecht 

Bij Vakgarage Autoweerd is elk automerk welkom voor de APK, voor het onderhoud en voor elk soort reparatie. Ons autobedrijf beschikt namelijk over een grote, professionele werkplaats, waar elke auto tot zijn recht kan komen. In deze werkplaats werkt een topteam van monteurs, die allemaal gespecialiseerd zijn op een ander vlak. Doordeweeks, en op zaterdag alleen voor kleine klusjes staat dit team klaar om uw auto in Utrecht te onderhouden, en/of repareren!

Ook is dit hét autobedrijf in Utrecht Schadegarant-adres, dus u kunt hier terecht voor uw autoschade, ruitreparatie en schade-expertise. Als Waeco-partner biedt autobedrijf Autoweerd u het airco-specialisme en deze garage is montagepartner voor uw zomer- en winterbanden. Wij hebben hier ook een bandenopslag, waar u uw huidige set banden veilig kunt opslaan tot de volgenden bandenwissel weer moet gebeuren. Zo hoeft u de banden niet thuis ergens weg te stoppen.

Staat uw auto in de werkplaats voor een beurt bij dit autobedrijf in Utrecht? Deze is natuurlijk klaar terwijl u wacht, wanneer u dat heeft aangegeven bij het maken van de afspraak. Onze nieuwe wachtruimte beschikt over Wifi, verse koffie, actuele lectuur en natuurlijk de krant.

Auto huren of kopen?

Verder hebben wij nog een showroom met altijd een verschillend aanbod van occasions staan. Hier kunt u dus gerust een kijkje komen nemen en misschien staat er iets tussen wat u aanspreekt. Is dat niet zo? Dan kunt u een zoekopdracht invoeren bij een van onze verkoopmedewerkers. U benoemt u wensen en wij gaan op zoek en maken een selectie! Kom dus langs bij dit Autobedrijf in Utrecht.

Wilt u liever (nog) niet kopen maar huren? Dit kan eenvoudig en voordelig bij Vakgarage Autoweerd Utrecht! U kunt huren voor een dag, weekend of week, en zo kunt u dus nog steeds in uw droomauto rijden, zonder te veel geld te besteden in 1 keer. Wij helpen u graag!

Contact opnemen met autobedrijf Autoweerd

U kunt uw afspraak zelf eenvoudig digitaal inplannen. Bij ons professionele autobedrijf in Utrecht staat ons team voor u klaar.

autoweerd autobedrijf utrecht vakgarage werkplaats occasion verkoop