afspraak maken Bel ons

g i y n

Bandenopslag bij Autoweerd

Bandenopslag bij Autoweerd

Uw professionele autobanden opslag, 365 dagen per jaar!

autobanden opslag autoweerd utrecht bandenwissel winterbanden zomerbanden bandenopslag

Bandenhotel bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Doordat veel mensen twee keer per jaar tussen zomer– en winterbanden wisselen, zit men vaak met een extra set banden. Deze thuis opslaan is voor veel mensen geen optie door ruimtegebrek. Maar daar heeft Vakgarage Autoweerd het bandenhotel op bedacht! U kunt bij ons veilig en goedkoop uw banden opslaan!

Met zekerheid en zeer veilige opslag

Onze professionele bandenhotel, met al meer dan 1500 sets in opslag, is voorzien van de juiste voorzieningen voor het veilig en zeker opslaan van uw autobanden. Maakt u zich maar geen zorgen over de veiligheid van uw autobanden. Bij Autoweerd zijn alle banden verzekerd tegen diefstal en brand. We nemen alle zorgen voor u uit handen.

Directe bandenwissel, makkelijk geregeld

Andere autogarages hebben meestal geen eigen bandenhotel in beheer, maar Vakgarage Autoweerd wel! Bij de autobanden opslag staan de banden bij ons ter plaatse; u kunt voor een bandenwisseling direct bij ons terecht. Zijn uw banden toe aan vervanging? Wacht niet te lang en plan eenvoudig online een afspraak in.

Kosten: voordelig opslaan per seizoen

Voor het veilig opslaan van uw banden betaalt u slechts €15,- per seizoen. Dat komt neer op een jaarlijks bedrag van €30. Kosten worden altijd per seizoen berekend.

Waaraan voldoet onze bandenopslag in Utrecht?

Natuurlijk is het fijn dat de banden voor u thuis niet in de weg staan, maar daarnaast zitten er nog genoeg andere voordelen aan onze autobanden opslag. Denk hierbij aan:

  • Ideale omstandigheden opslaglocatie; goede ventilatie, droge omgeving en beschermd tegen zonlicht en slecht weer.
  • Bescherming tegen chemische stoffen, scherpe voorwerpen (zoals hout of glas).
  • De banden worden niet blootgesteld aan hittebronnen, vlammen, vonkende materialen en elektrische motoren.
  • Professionele omgang met autobanden, zowel opslag en montage.
  • De banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal.

Maak dus snel een afspraak bij Autoweerd!

Voor vragen over winter– of zomerbanden, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een mail sturen naar info@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link!

Afspraak maken