afspraak maken Bel ons

i y n

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen verhuur Utrecht-Centrum

Welkom bij sneeuwkettingen-verhuur Vakgarage Autoweerd! Als montagepartner van Topspace bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor al uw vakantie benodigdheden.

sneeuwkettingen huren topspace autoweerd utrecht

Plannen voor een skivakantie?

Bent u van plan om deze winter weer lekker richting de sneeuw te gaan? Dan is het belangrijk om te weten dat in veel wintersportgebieden in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland, sneeuwkettingen verplicht zijn. Buiten het feit dat deze daar verplicht zijn, is het natuurlijk veel fijner om goed voorbereid en met een veilig gevoel op vakantie te gaan. Klik hier om te kijken of sneeuwkettingen voor u verplicht zijn.

Gemakkelijk en snel uw sneeuwkettingen reserveren

Het reserveren van de sneeuwkettingen is heel eenvoudig. Op de Topspace website kunt u gemakkelijk de duur van uw vakantie invullen, de prijzen inzien en uw reservering plaatsen. U kunt ze dan op de door u gekozen dag bij ons ophalen. Er zijn kettingen voor ieder type auto. Twijfels over de maat? U kunt uw bandenmaat heel gemakkelijk vinden op de zijkant van uw banden.

Montage

De sneeuwkettingen van Topspace zijn altijd van hoge en moderne kwaliteit. Daarnaast kunnen ze makkelijk gemonteerd worden, zonder dat u uw auto hoeft te verplaatsen. Zorg wel dat u voordat u op vakantie gaat de kettingen al een keer geprobeerd heeft. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan in de sneeuw en kunt u de pasvorm nog eens controleren.

Ook het adres voor uw overige wintersport artikelen

Al de warme kleren die ook mee moeten op wintersport nemen natuurlijk behoorlijk wat ruimte in beslag. Maar geen zorgen: u kunt bij ons ook dakdragers en dakkoffers huren! Daarnaast hebben wij ook speciale skiboxen en skidragers, zodat u altijd uw ski’s en/of snowboard veilig kunt vervoeren.

Bestel dus snel uw wintersport accessoires bij Topspace!

Bij Vakgarage Autoweerd huurt u voor een scherpe prijs artikelen die op uw auto passen. Bij de verhuur van de sneeuw kettingen helpen onze werkplaats medewerkers u bij de instructie en het bevestigen van de sneeuwkettingen. Snel, simpel en toch professioneel!

Reserveer nu snel en gemakkelijk uw sneeuwkettingen via de onderstaande link:

Sneeuwkettingen reserveren