afspraak maken Bel ons

g i y n

Fietsendragers

Fietsendragers huren bij Topspace Utrecht!

Het huren van Topspace fietsendragers bij Autoweerd is niet alleen zeer gemakkelijk, het gaat ook nog eens snel en tegen een scherpe prijs! U kunt daarnaast ook nog eens kiezen welke fietsendrager u wilt huren, zodat de fietsendrager perfect past bij uw auto. Heel gemakkelijk bij een weekend weg, of een fietsvakantie in het buitenland.

Het enige wat u hoeft te doen, is beslissen wat voor soort fietsendrager u wilt huren en deze reserveren. Wij regelen de rest. U kunt kiezen tussen twee verschillenden fietsendragers: een fietsendrager voor op het dak, of een fietsendrager voor op de trekhaak. Een fietsendrager op het dak wordt gemonteerd op dakdragers, welke u ook kunt huren bij Autoweerd. Op deze fietsendrager kunt u ongeveer 4 á 5 fietsen kwijt. Mocht u toch kiezen voor een fietsendrager op de trekhaak, dan kunt u kiezen of u 2, 3, of 4 fietsen kwijt wilt. De fietsendrager voor op de trekhaak is ook ideaal als u in het bezit bent van een elektrische fiets.

Verder interesse in andere producten van Topspace, bekijk hier ons assortiment van dakkoffers, skiboxen, dakdragers, skidragers en sneeuwkettingen!

Snel een fietsendrager huren?

Reserveer direct

fietsendragers autoweerd topspace verhuur dakdragers