afspraak maken Bel ons

i y n

Fietsendragers

Fietsendragers huren bij Topspace Utrecht!

Het huren van Topspace fietsendragers bij Autoweerd is niet alleen zeer gemakkelijk, het gaat ook nog eens snel en tegen een scherpe prijs! U kunt daarnaast ook nog eens kiezen welke fietsendrager u wilt huren, zodat de fietsendrager perfect past bij uw auto. Zo kunt u heel gemakkelijk een weekend weg, of op fietsvakantie naar het buitenland.

fietsendragers huren topspace utrecht autoweerd

Dakmontage

Er zijn verschillende soorten fietsendragers. Dakmontage is de ideale oplossing als u van plan bent om 4, of misschien wel 5, verschillende fietsen mee te nemen. Dit kan door middel van fietsdragers die gemonteerd worden op uw dakdragers. Deze fietsendragers zijn helaas niet geschikt voor carbon frames.

Mocht u geen dakdragers hebben, dan kunnen die uiteraard ook bij ons gehuurd en gemonteerd worden. Zo kunt u alsnog uw fietsen meenemen naar uw bestemming! Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd voor de montage van dakdragers.

Trekhaakmontage

Dan is er ook nog de trekhaakmontage. Hier kunt u 2 tot 4 fietsen op monteren. Daarnaast zijn er ook speciale dragers voor uw elektrische fietsen.

Mocht u bij Topspace fietsendragers huren, dan krijgt u bij ons ook een handige oprijgoot erbij geleverd.

Reserveer dus snel uw fietsendragers bij Topspace Utrecht

Het enige wat u hoeft te doen, is beslissen wat voor soort fietsendrager u wilt huren en deze reserveren. Wij regelen voor u de rest en doen de montage.

Verder nog interesse in andere producten van Topspace? Bekijk hier ons assortiment van dakkoffers, skiboxen, dakdragers, skidragers en sneeuwkettingen! Zoals u ziet komt echt alles aan bod bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Ideaal voor als u op wintersport gaat en te weinig ruimte heeft in uw auto. Zo bent u bij 1 bedrijf gelijk klaar, eenvoudig en voordelig!

Direct reserveren?

U kunt natuurlijk altijd even langskomen, of bellen naar 030-3031600. Snel een fietsendrager huren? Klik dan op de onderstaande link:

Reserveer direct