afspraak maken Bel ons

g i y n

Dakkoffer verhuur

Dakkoffer verhuur

dakkoffer huren verhuur huren autoweerd topspace

Vakgarage Autoweerd Utrecht biedt niet alleen betaalbare huurauto’s, maar ook de verhuur van bagageboxen, dakkoffers, fietsdragers, sneeuwkettingen, lastdragers en veel andere aanverwante artikelen. Via het concept van Topspace huurt u voor weinig geld precies die zaken die op uw auto passen. Professioneel, snel en eenvoudig.

Montage dakkoffer

Als montage-adres voor Utrecht is Autoweerd uw partner voor de montage van de lastdragerset of dakkoffer, skibox of fietsdrager. Wij hebben de benodigde onderdelen voor alle gangbare autotypes in huis. U kunt binnenrijden en na een professionele montage kunt u lekker op vakantie, mét alle bagage of fietsen. En als enige in Midden-Nederland zijn wij óók open op zaterdag! Bekijk onze openingstijden.

Ook de aanschaf van een nieuwe of de (door u zelf) gehuurde set is mogelijk. Vraag gerust onze medewerkers voor meer informatie, bel naar 030-30 31 600 of stuur een mail aan topspace@autoweerd.nl

Bent u op zoek naar nóg meer ruimte? Bekijk dan eens onze aanhangwagens!

 

Dakkoffer reserveren

 

Assortiment dakkoffers

Het online assortiment huurartikelen van Topspace is altijd up-to-date. U maakt eerst een keuze voor een model. Heeft u moeite met kiezen, maak dan gebruik van hun handige online keuzehulp. Topspace heeft diverse dakkoffers beschikbaar voor verhuur. Voor elk type automerk en grootte hebben zij een passende dakkoffer te huur. U kunt kiezen uit dakkoffer THULE S tot en met XXL, afhankelijk van de belasting. Voldoende keuze dus!

Dakkoffer huren, hoe werkt dat?

U kunt eenvoudig op website van Topspace het aantal dagen aangeven dat u een dakkofer wilt huren, de prijzen inzien voor gewenste huurperiode en eenvoudig uw reservering plaatsen.

Topspace: onze partner voor dakkoffer huren

Bij Topspace krijgt u gegarandeerd top kwaliteit en met hun WYSIWYG-aanpak (staat voor What You See Is What You Get) hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Ze zijn experts in het verkopen en verhuren van dakkofers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers. Sinds 2005 zijn ze een toonaangevend bedrijf en marktleider.

Dit verhuurbedrijf streeft altijd naar verbetering en levert graag kwaliteitsproducten aan haar klanten. Lees hier meer over de service van Topspace.