afspraak maken Bel ons

i y n

Onderhoud

Bezoek ons voor grondig onderhoud aan uw auto

auto onderhoud

Elke auto heeft regulier onderhoud nodig. Anders staat u vroeg of laat met autopech. Met goed onderhoud worden problemen voorkomen. De periodieke kleine- of grote onderhoudsbeurt volstaan, eventueel te combineren met de wettelijke APK-keuring. Echter wanneer de auto ouder wordt, zal er door slijtage en/of veroudering af en toe een reparatie of een vervanging van onderdelen nodig zijn. Of een software-update. Of een kalibratie. Laat deze werkzaamheden verrichten door de vakmensen van Vakgarage Autoweerd Utrecht, dan kunt u blijven vertrouwen op uw auto. En let op: dan blijft ook de fabrieksgarantie behouden. U hoeft dus helemaal niet naar die duurdere merkdealer. Laat uw eigen Bovag-garage in Utrecht het professionele onderhoud aan uw auto verzorgen!

Vakgarage Autoweerd Utrecht staat voor u klaar om deze problemen te voorkomen!

Laat u deze werkzaamheden verrichten door de vakmensen van Vakgarage Autoweerd? Dan blijft de fabrieksgarantie gewoon behouden. Wij bieden namelijk de dealer kwaliteit, mét 24 maanden garantie op onderdelen!

Vergeet dus die dure merkdealer buiten de stad.

Wanneer is een onderhoudsbeurt nodig?

Uw auto grondig laten onderhouden is geen overbodige luxe. Zo weet u namelijk zeker dat u veilig en verantwoord de weg op kunt blijven gaan. Ook verkleint u het risico op problemen of ongevallen. En u bent stukken voordeliger uit, omdat een grote reparatie stukken meer kost dan enkel een onderhoudsbeurt. Wat er ook gebeurt, u kunt bij ons terecht. Denk aan een lekke band, een versleten distributieriem, een lege airco, een kapotte uitlaat, een sterretje in uw glas of ‘dat knipperende lampje’. Vakgarage Autoweerd Utrecht is lid van de Bovag en heeft monteurs met specialismes voor ruitreparaties en schade aan uw auto.

Als tijdens het onderhoud blijkt dat iets gerepareerd moet worden

Tijdens een onderhoudsbeurt kan ontdekt worden dat er sprake is van een onverwacht defect aan uw auto. Een reparatie kan dit euvel snel en eenvoudig verhelpen. Alvorens wij voor u iets gaan repareren, bespreken we eerst uitvoerig met u wat wij geconstateerd hebben, wat er mee moet gebeuren en hoeveel dit u gaat kosten. Pas als u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag. Wees gerust, wij kiezen altijd voor een betaalbare, duurzame oplossing. Voor een prettig bedrag helpen wij u weer zeer lange tijd veilig en verantwoord de weg op. Zo weet u altijd vooraf wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk bedrag. U kunt werkelijk voor elk probleem bij ons terecht. Of het nou de remmen, uitlaat, banden, ruitenwissers, wielremcilinder, raammechaniek, druksensor of brandstofpomp betreft. Tijdens langdurig onderhoud bieden wij u uiteraard een gratis leenfiets of een voordelige huurauto aan.

Met al onze diensten waardoor u weer veilig de weg op kunt, is Autoweerd Utrecht dé autogarage in Utrecht voor al uw reparaties en onderhoud.

Vakgarage Pechhulp

Is uw auto bij ons geweest voor goed uitgevoerd onderhoud? Dan heeft u recht op de Vakgarage Pechhulp! Zo heeft u voor slechts 39.95,- per jaar een zeer complete pechhulp in binnen- én buitenland. Daarnaast heeft u nu dan ook recht op een Vakgarage Keyless Protector t.w.v. 17,95!

Plan een onderhoudsbeurt bij ons in

Is het weer tijd voor grondig onderhoud aan uw auto? Plan direct een afspraak met onze vakmensen in. U bereikt Vakgarage Autoweerd door te bellen naar 030-3031600 of een email te sturen naar info@autoweerd.nl. Wij voeren graag die benodigde onderhoudsbeurt aan uw auto uit!

Afspraak maken