afspraak maken Bel ons

g i y n

Onderhoud

onderhoud reparatie apk keuring vakgarage garage autoweerd utrecht

Bezoek ons voor grondig onderhoud aan uw auto

Elke auto heeft onderhoud nodig. Anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg. De bekende kleine onderhoudsbeurt of die benodigde grote beurt is vaak voldoende, eventueel te combineren met de gratis APK. Wanneer de auto echter ouder wordt, zal er af en toe ook een reparatie nodig zijn door slijtage van bepaalde onderdelen. Laat u deze werkzaamheden verrichten door de vakmensen van Vakgarage Autoweerd? Dan blijft de fabrieksgarantie gewoon behouden. Vergeet dus die dure merkdealer buiten de stad. Laat ons het onderhoud aan uw auto verzorgen!

Wanneer is een onderhoudsbeurt nodig?

Uw auto grondig laten onderhouden is geen overbodige luxe. Zo weet u namelijk zeker dat u veilig en verantwoord de weg op kunt blijven gaan. Ook verkleint u het risico op problemen of ongevallen. En u bent stukken voordeliger uit, omdat een grote reparatie stukken meer kost dan enkel een onderhoudsbeurt. Wat er ook gebeurt, u kunt bij ons terecht. Denk aan een lekke band, een versleten distributieriem, een lege airco, een kapotte uitlaat, een sterretje in uw glas of ‘dat knipperende lampje’. Wij zijn lid van de Bovag en zijn aangesloten bij stichting SchadeGarant. Ook zijn we partner van Autoglaz. Kortom, voor elk soort onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Als tijdens het onderhoud blijkt dat iets gerepareerd moet worden

Tijdens een onderhoudsbeurt kan ontdekt worden dat er sprake is van een onverwacht defect aan uw auto. Een reparatie kan dit euvel snel en eenvoudig verhelpen. Alvorens wij voor u iets gaan repareren, bespreken we eerst uitvoerig met u wat wij geconstateerd hebben, wat er mee moet gebeuren en hoeveel dit u gaat kosten. Pas als u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag. Wees gerust, wij kiezen altijd voor een betaalbare, duurzame oplossing. Voor een prettig bedrag helpen wij u weer zeer lange tijd veilig en verantwoord de weg op. Zo weet u altijd vooraf wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk bedrag. U kunt werkelijk voor elk probleem bij ons terecht. Of het nou de remmen, uitlaat, banden, ruitenwissers, wielremcilinder, raammechaniek, druksensor of brandstofpomp betreft. Tijdens langdurig onderhoud bieden wij u uiteraard een gratis leenfiets of een voordelige huurauto aan.

Plan een onderhoudsbeurt bij ons in

Is het weer tijd voor grondig onderhoud aan uw auto? Plan direct een afspraak met onze vakmensen in. U bereikt Vakgarage Autoweerd met vragen door naar 030-3031600 te bellen of stuur een mail naar info@autoweerd.nl. Wij voeren graag die benodigde onderhoudsbeurt aan uw auto uit!

Maak nu een afspraak bij Autoweerd Utrecht

Afspraak maken