afspraak maken Bel ons

g i y n

Onderhoud

Onderhoud bij Vakgarage in Utrecht

onderhoud wekrplaats apk monteurs beurt slijtage

Elke auto heeft onderhoud nodig, anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg. De bekende kleine onderhoudsbeurt of “grote beurt” zijn vaak voldoende, eventueel te combineren met de gratis APK. Wanneer de auto ouder wordt, zal er af en toe ook een reparatie nodig zijn door slijtage van delen. Dagelijks werk voor de 16 vakmensen van Vakgarage Autoweerd, het grootste A.P.K.-keuringsstation in het centrum van Utrecht.

Het is dan goed te weten dat de fabrieksgarantie gewoon behouden blijft, wanneer Autoweerd het onderhoud aan uw auto verricht, ongeacht het merk! U hoeft dus NIET naar een dure merkdealer buiten de stad. Want wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. En dát is precies wat Autoweerd doet.

Als er tussentijds eens iets mis is, kunt u altijd gewoon binnenrijden: een lekke band, een kapotte uitlaat of “het lampje dat gaat branden”. Onze receptionisten en techneuten staan 6 dagen per week voor u klaar! Ook bij autoschade of een ruitschade kunt u direct terecht, wij zijn aangesloten bij stichting SchadeGarant, voor herstel van autoschade of ruitvervangingen. Natuurlijk met een vervangende auto. En als erkend airco-specialist verrichten wij ook het onderhoud of reparatie aan uw airconditioning.

Onze dienstverlening gaat verder: gratis leenfietsen, huurauto’s al vanaf 19,- per dag, een haal en breng-service, gratis binnen parkeren, uw auto wordt gewassen en gezogen bij de grote beurt, wij bieden u opslag van uw zomer en/of winterbanden voor slechts 30,- per jaar. Inclusief professionele opslag, registratie, verzekering en BTW. En speciaal voor u: onze unieke Pechhulp.

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken