afspraak maken Bel ons

i y n

APK & Onderhoud

APK en onderhoud bij Vakgarage Autoweerd

APK en onderhoud bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Van harte welkom bij APK & onderhoud bij Vakgarage Autoweerd. Wij zijn het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Heeft u een brief van de RDW ontvangen dat het weer tijd is voor uw APK? Onze vakmensen, waaronder onze APK-keurmeesters, zorgen ervoor dat de Algemene Periodieke Keuring op uw auto volledig objectief en professioneel wordt uitgevoerd. Zo kunt u binnenkort weer veilig de weg op met uw auto! Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd Utrecht en wij helpen u verder!

Wilt u weten welke keuringseisen er gelden voor een personenwagen? U vindt hier een handboek van de RDWvoor de APK keuring van personenauto’s. De keuringsmeester zal deze bij langs lopen bij het doen van de keuring.

U kunt bij ons terecht met ieder type auto

Voor personenauto’s, bedrijfswagens, busjes, oldtimers, campers, lease-auto’s en nog veel meer! Het is namelijk niet voor niets dat Vakgarage Autoweerd is uitgeroepen tot hét APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Bij Vakgarage Autoweerd kunt u terecht met elk soort auto. Wij weten er altijd raad mee, en verzorgen uw APK-keuring. Klaar terwijl u wacht. U kunt ondertussen in onze showroom een kopje koffie nemen, een krantje lezen of misschien wel even rondkijken bij onze occasions. Ook is er gratis WiFi bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, dus u kunt zelfs doorwerken via uw mobiel of laptop tijdens de keuring. En voor dat u het door heeft is uw auto alweer gereed om de weg op te gaan. Kortom, komt u APK-datum steeds dichterbij, plan een afspraak in bij Vakgarage Autoweerd Utrecht of kom eens langs. Wij helpen u graag verder!

Heeft u niet zoveel zin om binnen te wachten? Geen probleem! Leen gerust een van onze fietsen en maak een heerlijk rondje door het centrum. Wanneer u terug bent is uw auto weer helemaal klaar en veilig voor vertrek.

Ook het adres in Utrecht voor al uw onderhoud en reparaties

Ons technische team voert het onderhoud van uw auto uit. In onze werkplaats worden verschillende onderhoudsbeurten en reparaties uitgevoerd, van ruitreparatie, tot bandenwissel en van airco-reiniging tot een grote beurt. Niks is te gek voor onze monteurs.

Bij eventuele mankementen kunt u erop rekenen dat onze monteurs u professioneel advies geven! Vakgarage Autoweerd Utrecht is voor íeder merk, voor diesel of hybride. Benzine, lease-auto’s, zakelijk gebruik, particulier, noem het maar op! Wij hebben namelijk een professioneel team van medewerkers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Zo komen wij altijd tot een uitkomst.

Maak nu snel uw afspraak voor uw APK, onderhoud en reparaties

Voor een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. Wilt u liever snel en gemakkelijk online uw afspraak maken? Klik dan hieronder!

Afspraak maken