afspraak maken Bel ons

g i y n

APK & Onderhoud

APK en onderhoud bij Vakgarage Autoweerd

APK en onderhoud bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Van harte welkom bij APK & onderhoud bij Vakgarage Autoweerd, het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Heeft u een brief van de RDW ontvangen dat het weer tijd is voor uw APK? Onze vakmensen, waaronder onze APK-keurmeesters, zorgen ervoor dat de Algemene Periodieke Keuring op uw auto volledig objectief en professioneel wordt uitgevoerd.

U kunt bij ons terecht met ieder type auto

Voor personenauto’s, bedrijfswagens, busjes, oldtimers, campers, lease-auto’s en nog veel meer! Het is namelijk niet voor niets dat Vakgarage Autoweerd is uitgeroepen tot hét APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum.

Ook het adres in Utrecht voor al uw onderhoud en reparaties

Het onderhoud van uw auto wordt ook uitgevoerd door ons technische team. In onze werkplaats worden verschillende onderhoudsbeurten en reparaties uitgevoerd, van ruitreparatie, tot bandenwissel en van airco-reiniging tot een grote beurt.

Bij eventuele mankementen kunt u erop rekenen dat onze monteurs u professioneel advies geven! Autoweerd is voor íeder merk, voor diesel, hybride, benzine, lease-auto’s, zakelijk gebruik, particulier, noem het maar op!

Maak nu snel uw afspraak voor uw APK, onderhoud en reparaties

Voor een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. Wilt u liever snel en gemakkelijk online uw afspraak maken? Klik dan hieronder!

Afspraak maken