afspraak maken Bel ons

g i y n

Airco

Vakgarage Autoweerd, voor al uw airco onderhoud

Vakgarage Autoweerd is naast het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum ook aircospecialist. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw airco vakkundig te onderhouden of te repareren. Onze monteurs zijn goed opgeleid en werken met ieder aircosysteem. Of het nu gaat om het normale, reguliere onderhoud, de druktest of het oplossen van storingen aan het koelsysteem. Vakgarage Autoweerd helpt u direct.

Juist bij de airconditioning van een auto is voorkomen is beter dan genezen. Wanneer het normale onderhoud (net als bij de auto zelf) niet of te laat wordt uitgevoerd, gaan dure onderdelen van het systeem, zoals de condensor en de compressor, kapot en dan zijn hoge reparatiekosten zeker geen uitzondering. En dit terwijl de kosten van een normale aircocheck bij ons zeer voordelig zijn en dit met het gewone voorgeschreven airco-onderhoud eenvoudig voorkomen kan worden.

Bij Vakgarage Autoweerd is uw airco in goede handen!

Regelmatige controles en elke 3 á 4 jaar het systeem volledig hervullen, voorkomt dus dat u in de hitte zit én dat er hoge reparatiekosten nodig zijn.

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

airco specialist autoweerd Utrecht werkplaats monteurs