afspraak maken Bel ons

i y n

Bedrijfswagens Verhuur

Tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Kom naar Autoweerd!

bedrijfswagens huren autohopper autoweerd utrecht

Mobiliteit in bedrijven

Ondernemers die kunnen schakelen en flexibel zijn, zijn succesvoller dan bedrijven die “nee” moeten verkopen. Dit ligt aan het verschil in mobiliteit. Ondernemers die mobiel blijven kunnen veel meer bereiken. Voorbeelden van mobiel zijn is bijvoorbeeld gebruik een bedrijfswagen, die beschikt over grote laadruimte terwijl de eigen auto niet voldoet. Of het tijdelijk inzetten van een extra auto; bijvoorbeeld omdat de eigenlijke auto defect is, of omdat er een tijdelijke kracht in dienst is; Autoverhuur Autoweerd Utrecht biedt de oplossing, opdat u weer kunt verdienen!

Morgen een extra klus, of een onverwachte rit voor je personeel? Ook Vakgarage Autoweerd Utrecht schakelt snel: uw huurauto staat in een mum van tijd klaar. Heeft u een extra auto nodig voor langere tijd voor die tijdelijke werknemer? Shortlease van Autoweerd Utrecht is al interessant vanaf 2 weken; een nieuwe bedrijfswagen die van alle gemakken is voorzien!

In verschillende klassen, station-wagon, automaat, benzine, diesel of -als je ook duurzaam onderneemt- een hybride huurauto. Ook voor een bedrijfsuitje of het vervoer van je team -mét goederen- is mogelijk. Diverse maten busjes, bedrijfswagens en auto’s staan voor u klaar!

Wilt u direct een bedrijfswagen huren?

Voor vragen of het maken van een reservering voor een bedrijfswagen kunt u ons het beste bellen op 030 – 30 31 600.