afspraak maken Bel ons

g i y n

Bedrijfswagens Verhuur

Tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Kom naar Autoweerd!

bedrijfswagen huren autohopper autoweerd utrecht

Ondernemers die kunnen schakelen en flexibel zijn, zijn succesvoller dan bedrijven die “nee” moeten verkopen. Daar hoort mobiliteit bij, een bedrijfswagen voor die extra loodgieter, de grote laadruimte van een bus omdat de eigen auto niet voldoet. Of het tijdelijk inzetten van een extra auto; bijvoorbeeld omdat de eigenlijke auto defect is, of omdat er een tijdelijke kracht in dienst is; Autoverhuur Autoweerd Utrecht biedt de oplossing, opdat u weer kunt verdienen!

Morgen een extra klus, of een onverwachte rit voor je personeel? Ook Garage Autoweerd Utrecht schakelt snel: uw huurauto staat in een mum van tijd klaar. Heeft u een extra auto nodig voor langere tijd voor die tijdelijke werknemer? Shortlease van Autoweerd Utrecht is al interessant vanaf 2 weken; een nieuwe auto met airco en radio/CD-speler.

In verschillende klassen, station-wagon, automaat, benzine, diesel of -als je ook duurzaam onderneemt- een hybride huurauto. Ook voor een bedrijfsuitje of het vervoer van je team -mét goederen- is mogelijk. Diverse maten busjes en auto’s staan voor u klaar!

Wilt u direct een bedrijfswagen huren?

Voor vragen of het maken van een reservering voor een bedrijfsauto kunt u ons het beste bellen op 030 – 30 31 600.