afspraak maken Bel ons

i y n

Shortlease

Shortlease bij Autoweerd

Als particuliere of zakelijke rijder een extra auto nodig? Geen probleem, Autoweerd Shortlease helpt.

Bij Vakgarage Autoweerd hebben wij nu naast lease, private lease en verhuur tegenwoordig ook shortlease. Ideaal als u één maand of langer een eigen auto nodig hebt, maar liever niet te veel zaken wilt regelen. Tijdelijk een extra auto nodig vanwege een grote klus? Een werknemer die de komende tijd veel kilometers moet maken? Representatief op vergaderingen willen aankomen? Dan is Short lease zeker iets voor u.

Bij het shortleasen van een auto zorgen wij voor gemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzekeringen, aanbetalingen, een grote aankoop, het onderhoud van de auto, eventuele reparaties, APK’s, onderhoudsbeurten, noem maar op. Wij zorgen hier voor. En dit alles voor een vast, laag maandbedrag. U hoeft verder alleen nog maar voor de brandstof te zorgen. Zo rijdt u dus eenvoudig en voordelig in misschien wel uw droomauto. U hoeft niet in 1 keer een groot bedrag te spenderen aan het kopen van een auto, en alle risico’s zijn gedekt.

Verschillende shortlease modellen

Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand, waardoor het anders is dan leasen of private lease. Mocht u na de maand zo tevreden zijn, dan is shortlease op langere basis natuurlijk altijd nog mogelijk. De auto’s die wij gebruiken voor Short lease zijn van vele gemakken voorzien. Zo is iedere short lease-auto minimaal voorzien van een radio/CD-speler en airconditioning. Heeft u liever een luxere auto? Dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dan kiezen voor de uitgebreidere auto’s met onder andere boordcomputer, achteruit rij camera, start/stop-systeem etc. etc. Keuze genoeg bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.

Contact opnemen

Maak dus snel een afspraak online, of kom gezellig even langs bij ons. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen door middel van een telefonisch gesprek. 030-3031600

Autoweerd Shortlease: flexibel, betaalbaar en zeer simpel!
autohopper autoweerd shortlease autoverhuur huur