afspraak maken Bel ons

i y n

Bagagebox Trekhaak

Bagagebox voor trekhaak huren bij Topspace Autoweerd in Utrecht

Gaat u binnenkort op vakantie, maar heeft u niet genoeg ruimte in uw auto om al uw bagage mee te nemen? Het kan voorkomen dat u niets extra’s op het dak van uw auto mag, of kan vervoeren. Daar hebben wij de oplossing voor: de Thule bagagebox voor op uw trekhaak! Zo kunt u letterlijk bagage vervoeren via een trekhaak, het dak hoeft helemaal niet belast te worden.

bagagebox trekhaak topspace autoweerd utrecht

De bagagebox van Topspace

Als montagepartner van de Topspace, helpen wij u graag met monteren van dakdragers, dakkoffers, fietsendragers en nu ook deze bagagebox! De Thule Backspace is ideaal als u niets op het dak mag vervoeren. Hij is namelijk ontworpen om heel gemakkelijk op uw trekhaak te monteren! Zo hoeft u dus niet in totaal volgepropte auto te rijden, maar kunt u het verdelen over de auto en de bagagebox. Dit is immers ook veiliger want u zicht wordt niet verminderd, wat misschien wel gebeurt bij een volle auto.

Ook kunt u deze heel gemakkelijk met een dakkoffer monteren, voor als u echt veel bagage moet vervoeren.

De inhoud van deze bagagebox is 300 liter, en is hiermee dus groot genoeg om 3 of 4 weekendtassen te vervoeren. Het maximum laadvermogen van de box is 50 kg en daarnaast mag u gewoon 130 km/u rijden!

Tot slot is de drager waar de box opstaat kantelbaar. Daardoor kunt u alsnog uw vijfde deur of achterklep nog gemakkelijk openen! Dat is natuurlijk handig voor als u af en toe even wat moet pakken uit de achterbak. Dan heeft u geen last van het continu verwijderen van de bagagebox!

Reserveer dus snel een box voor uw aanstaande vakantie!

U kunt heel makkelijk zelf een box online reserveren met de onderstaande link. Heeft u daarnaast nog sneeuwkettingen, een skibox of andere accessoires nodig? Topspace en Vakgarage Autoweerd helpt u graag verder.

Reserveer direct