afspraak maken Bel ons

i y n

APK Keuring Utrecht

APK keuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

APK Utrecht? Kom langs bij Vakgarage Autoweerd!

Welkom bij Autoweerd Utrecht! Heeft u een oproep voor de APK autokeuring ontvangen? Het is belangrijk dat u deze herinnering niet negeert. Het zou namelijk erg jammer zijn als u niet meer met uw auto de weg op mag. Weet u niet bij welke garage u het beste langs kunt gaan voor een APK? Als u in de provincie Utrecht woont, kunt u terecht bij APK Utrecht, het grootste keuringsstation van Utrecht-Centrum! Dus maak snel een APK-afspraak bij Vakgarage Autoweerd. Onze monteurs helpen u graag verder.

 

APK Utrecht richt zich op personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

APK Utrecht richt zich op personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De 6 Keurmeesters bij APK Utrecht hebben echter ervaring met het uitvoeren van een a.p.k. op allerlei voertuigen. Ook wat betreft onderhoud weten wij wat we doen. Bij Vakgarage Autoweerd is uw auto in goede handen. Als Bovag Autobedrijf is Autoweerd Utrecht vakkundig en betrouwbaar.. Of u nu een diesel, benzine, LPG, hybride of een bedrijfswagen heeft.

Bij de APK nog behoefte aan onderhoud? Geen probleem bij APK Utrecht!

Is er bij deze autokeuring op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie nog behoefte aan ander onderhoud? Is er misschien reparatie nodig? Ook dit kunnen onze monteurs voor u regelen. Misschien heeft uw wagen een nieuwe distributieriem nodig of is het weer tijd voor winterbanden. Of moet de airco van uw auto worden gecontroleerd? Met alle werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Uw auto wordt bij ons professioneel en objectief nagekeken tijdens de APK en vervolgens met u besproken. Dus tot snel bij APK Utrecht!

Dus, woont of werkt u in Utrecht of omstreken? Maak dan snel een afspraak!

Heeft u nog vragen over APK Utrecht of wat anders rond de RDW-autokeuring? Bel ons op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link! Ons team staat klaar voor uw APK keuring in Utrecht.

Afspraak maken