afspraak maken Bel ons

g i y n

APK Keuring Utrecht

APK keuring bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

APK Utrecht? Kom langs bij Vakgarage Autoweerd!

Heeft u een APK oproep ontvangen? Welkom bij Autoweerd Utrecht! Het is belangrijk dat u deze herinnering niet negeert. Het zou namelijk erg jammer zijn als u niet meer met uw auto de weg op mag. Mogelijk weet u niet bij welke garage u het beste langs kunt gaan voor een APK? Als u in de provincie Utrecht woont, moet u eens langskomen bij APK Utrecht. Wij zijn namelijk het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum! Dus maak snel een APK-afspraak bij Vakgarage Autoweerd. Onze monteurs kunnen u overal mee helpen.

APK Utrecht richt zich op allerlei soorten voertuigen

Twijfelt u misschien of u wel met uw voertuig bij onze garage terecht kan? Heeft u bijvoorbeeld een camper of misschien zelfs een oldtimer? De 6 Keurmeesters bij APK Utrecht hebben ervaring met het uitvoeren van een a.p.k. op allerlei soorten voertuigen. Ook wat betreft onderhoud weten wij wat we doen. Bij APK Utrecht is uw auto in goede handen. Vakgarage Autoweerd is vakkundig, BOVAG-lid én keurt objectief. Of u nu een diesel, benzine, LPG, hybride, een lease auto of een bedrijfswagen heeft.

Na de APK nog behoefte aan ander onderhoud? Kom gauw langs!

Is er na onze keuring op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie nog behoefte aan ander onderhoud? Of moet er misschien iets gerepareerd worden? Ook dit kunnen onze monteurs voor u regelen. Misschien heeft uw wagen een nieuwe distributieriem nodig of is het weer tijd voor winterbanden. Of moet de airco van uw auto worden gecontroleerd? Ook met al deze dingen kunnen wij u van dienst zijn. Al uw voertuigen worden bij ons professioneel en objectief nagekeken tijdens de apk en vervolgens met u besproken.

Dus, woont of werkt u in Utrecht of omstreken? Maak dan snel een afspraak!

Heeft u nog wat vragen? Bel ons op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link!

Afspraak maken