Airco check

Vakgarage Airco check bij Autoweerd Utrecht

Alles voor de airco van uw auto

Wilt u de airco van uw auto laten bijvullen? Of is het weer tijd voor een aircocheck? Voor alle klusjes en controles aangaande uw airco is Vakgarage Autoweerd uw professionele partner. Wij zorgen ervoor dat uw auto in de zomer lekker koel aanvoelt en dat de ramen in de winter niet beslaan. Merkt u dat uw aircosysteem niet naar behoren functioneert? Of wilt u dat wij deze een onderhoudsbeurt geven? Maak een afspraak met de specialisten van Vakgarage Autoweerd als u uw airco wilt laten bijvullen.

Gun uw auto die aircocheck

Het is een warme dag en u stapt in de auto. Deze is warm, dus de airco gaat aan. Tot u erachter komt dat uw airco het niet doet en u vervolgens moet rijden in een veel te warme wagen. Dit kunt u natuurlijk voorkomen! Door het uitvoeren van een aircocheck voorkomt u onverwachte complicaties. De aircocheck wordt uitgevoerd door ons technische team. Zij zullen uw aircosysteem controleren op verschillende punten. Het systeem wordt volledig doorgenomen, er wordt gekeken of de airco toe is aan een reiniging, de verdamper wordt schoongemaakt en de condensor wordt nagekeken op beschadigingen.

Wanneer is het tijd voor onderhoud aan de airco?

Bovenstaande aircocheck kunt u het beste twee keer per jaar laten uitvoeren. Zo bent u optimaal verzekerd van frisse lucht in uw auto. Immers, een frisse bestuurder is een alerte bestuurder! Alerte bestuurders maken minder ongelukken. Zo voorkomt u schade, zowel aan uzelf als uw auto. Daarnaast voorkomt een goed werkende airco een hoog brandstofverbruik. Door een afspraak met ons te maken bent u dus stukken voordeliger uit! Indien nodig, kunnen wij uw airco voor u bijvullen. Wij hebben het juiste koelmiddel voor elk melk en type auto. Kortom, laat ons de airco voor u bijvullen en u bent verzekerd van een fris vervoermiddel!

Onze zekerheden

Als u bij ons langskomt voor een grote beurt, dan bieden wij u de volgende zekerheden:

  • U krijgt van ons eventueel een gratis leenfiets mee
  • Uw auto wordt meteen gewassen en gezogen
  • Wij beschikken over een haal- en brengservice
  • Wij bieden al vanaf € 25,- per dag huurauto’s aan
  • Voor € 34,- per jaar slaan wij uw zomer- en/of winterbanden op

Wanneer mogen wij de airco van uw auto bijvullen?

Laat ons uw de airco van uw auto bijvullen

Als u wilt dat wij uw airco bijvullen, dan kunt u uiterst eenvoudig via onze website een afspraak met ons inplannen. Met vragen mag u bellen naar 030 – 303 1600, stuur een mail naar info@autoweerd.nl of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

Klik hier voor meer onderdelen!