afspraak maken Bel ons

i y n

Airco check

Vakgarage Airco check bij Autoweerd Utrecht

Alles voor de airco van uw auto

Wilt u de airco van uw auto laten controleren of hervullen? Of is het weer tijd voor een airco-refresh? Voor alle werkzaamheden aangaande uw airco-check is Vakgarage Autoweerd uw professionele partner. Wij zorgen ervoor dat uw auto in de zomer lekker koel aanvoelt en dat in de hersft en winter de ruiten niet beslaan. Merkt u dat uw airco-systeem niet naar behoren functioneert? Of wilt u dat wij deze een onderhoudsbeurt geven? Maak een afspraak met de airco-specialist Vakgarage Autoweerd Utrecht.

Gun uw auto die aircocheck

Aircocheck? Waarom? Het is een warme dag en u stapt in de auto. Deze is warm, dus de airco gaat aan. Tot u erachter komt dat uw airco het niet doet en u vervolgens moet rijden in een veel te warme wagen. Dit kunt u natuurlijk voorkomen! Door het uitvoeren van een aircocheck voorkomt u dus onverwachte complicaties. De aircocheck wordt uitgevoerd door ons technische team. Zij zullen uw aircosysteem controleren op verschillende punten. De aansturing, de elektra, de koelkracht, eventuele lekkages. En er wordt gekeken of de airco toe is aan een reiniging,  een druktest, het filter wordt schoongemaakt (of advies te vervangen) en de condensor en compressor ed. worden nagekeken op beschadigingen.

Wanneer is het tijd voor onderhoud aan de airco?

Het gangbare onderhoud aan het systeem kunt u het beste eens in de 2 jaar laten uitvoeren. Zo bent u optimaal verzekerd van frisse lucht in uw auto. Immers, een frisse bestuurder is een alerte bestuurder! Alerte bestuurders maken minder ongelukken. Zo voorkomt u schade, zowel aan uzelf als uw auto. Wanneer het koudemiddel te laat is, bijvoorbeeld door een lekage, dan kan dat ook de dure compressor beschadigen. Daarnaast voorkomt een goed werkende airco een onnodig hoog brandstofverbruik. Door een afspraak met ons te maken bent u dus juist voordeliger uit! Indien nodig, kunnen wij uw airco voor u hervullen. Wij hebben het juiste koudemiddel voor elk melk en type auto. Kortom, doe een airco-check en laat ons de airco voor u hervullen en u bent verzekerd van een fris vervoermiddel!

Onze zekerheden

Als u bij ons langskomt voor werkzaamheden, dan bieden wij van Vakgarage Autoweerd Utrecht u de volgende zekerheden:

  • U krijgt van ons eventueel een gratis leenfiets mee
  • Wij beschikken over een haal- en brengservice
  • Wij bieden vaste klanten
  • Wij bieden vaste klanten* al vanaf € 25,- per dag huurauto’s aan
  • Voor € 52,- per jaar slaan wij uw zomer- en/of winterbanden op* >> Dat is slechts 1 euro per week all-in!

Laat ons uw de airco van uw auto bijtijds bijvullen

Als u wilt dat wij uw airconditioning hervullen, een airco-check wil laten uitvoeren, dan kunt u uiterst eenvoudig via onze website een afspraak met ons inplannen.
Met vragen mag u bellen naar 030 – 303 1600, stuur een mail naar info@autoweerd.nl of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken

 

  • * Vaste klanten zijn alle klanten die de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan de auto bij ons laten uitvoeren.
    Hiermee profiteren zij  – als vaste klant- van de extra voordelige prijzen voor o.a. ons bandenhotel, de gunstige tarieven voor de wielen (of banden) wissels, maar ook hebben vaste klanten het voordeel van de zeer goedkope (of zelfs gratis) APK en de speciale Vakgarage Pechhulp (o.b.v. het onderhoud).
    Hiermee besparen onze vaste klanten tot honderden euro’s per jaar!

Klik hier voor informatie over gangbare onderdelen!