afspraak maken Bel ons

i y n

Private Lease

private lease vakgarage autoweerd vakgarant utrecht

Private lease in Utrecht!

Heeft u altijd al een auto willen rijden, zonder al te veel zorgen? Dan is private lease iets voor u!

Private leasen heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u geen grote aankoop te doen, maar kunt u toch rijden. Lease zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt rijden, voor een vast bedrag per maand. Dit is natuurlijk handig voor bijvoorbeeld ondernemers. Of voor mensen die veel moeten rijden, bijvoorbeeld voor hun werk, maar niet in 1 keer een groot bedrag willen spenderen. Alle kosten zijn inbegrepen: reparaties, onderhoud, rente, BTW, verzekering, afschrijving, banden, pechhulp noem het maar op. Doordat deze kosten niet voor uw rekening komen, hoeft u zich geen onnodig zorgen te maken. Het enige wat u naast het maandbedrag hoeft te betalen, is de brandstof.

Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht hebben wij verschillende modellen voor de lease. Benzine, diesel, hybride, stationwagens, personenauto’s, kleinere auto’s, busjes, goederenbussen, en nog veel meer. U beslist wat u wilt, wij zorgen voor de rest. De auto’s bij Vakgarage Autoweerd zijn voorzien van luxe. Zo hebben de auto’s minimaal airconditioning en radio/CD-speler. Ook hebben wij wat luxere automaten en elektrische auto’s staan.

Lease-acties

U rijdt al een Kia Picanto vanaf €284,- per maand, een Citroën C3 voor €325,- p/m of een Toyota Yaris Hybrid voor €420,- p/m! Liever een wat grotere auto leasen? Dan zijn er ook nog andere opties,  bijvoorbeeld een Opel Corsa voor €360,- p/m, de Opel Mokka voor €464,- p/m en een Ford Focus Wagon voor €550,- p/m ook bij ons aan het juiste adres! Voor onze huidige private lease aanbiedingen kunt u hier terecht. U kunt ook gewoon even langskomen op de Weerdsingel Oostzijde 42 en een kijkje nemen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over leasen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons te bellen op 030 – 30 31 600.

 

 


private lease utrecht geld lenen autoweerd vakgarage