afspraak maken Bel ons

g i y n

Bandenwissel in Utrecht

Bandenwissel bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Het is weer zover! Tijd voor de jaarlijkse winter- naar zomerbanden wissel! Maart en april zijn de ideale maanden voor deze bandenwissel. Maak dus snel nog een afspraak voor de wissel!

Bandenwissel bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht

Wanneer zomerbanden?

Het is aangeraden om vanaf maart/april tot en met november met zomerbanden te rijden. De temperaturen liggen dan namelijk boven de 7 graden. Vanaf november wordt het weer kouder buiten, en kunnen dus de winterbanden weer onder uw auto.

Waarom zomerbanden?

Tijdens zomerse omstandigheden hebben de winterbanden minder grip en een langere remweg dan zomerbanden. Dat komt namelijk doordat zomerbanden van een hardere rubbersamenstelling zijn gemaakt, waardoor deze in warme temperaturen minder snel slijten. Hierdoor heeft u ook een betere wegligging. Daarnaast hebben zomerbanden een lagere rolweerstand en gebruikt de auto hierdoor minder brandstof.

Klik hier voor nog meer voordelen van zomerbanden!

Geen plek voor de opslag van uw winterbanden?

Vakgarage Autoweerd maakt uw bandenwissel graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat houdt ook in dat u uw winterbanden heel gemakkelijk bij ons kunt laten opslaan in ons bandenhotel! Voor slechts 17,- per bandenseizoen (34,- per jaar) staan uw banden veilig, droog en verzekerd tegen brand en diefstal bij ons opgeslagen.

En als het in het najaar weer kouder wordt, helpen wij u natuurlijk graag weer met de montage van uw winterbanden!

Maak nu snel een afspraak voor uw bandenwissel!

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een mail sturen naar info@autoweerd.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken voor uw bandenwissel met de onderstaande link:

Afspraak maken