afspraak maken Bel ons

i y n

Auto leasen

leaseauto autoweerd leasen auto verhuur verkoop

Heeft u interesse in een lease auto?

Heeft u interesse in Private-Lease? Kom een auto leasen bij Vakgarage Autoweerd! Een lease auto biedt u verschillende voordelen. Zo hoeft u geen grote aankoop te doen, maar kunt u toch rijden in een kwalitatieve auto. Het biedt u de mogelijkheid onbezorgd te kunnen rijden, voor een betaalbaar en vast bedrag per maand. Alle kosten zijn daarbij inbegrepen: reparaties, banden, onderhoud, etc. Ons leaseconcept is uiterst eenvoudig. U, of een van uw medewerkers, least een auto, wij zorgen voor de rest. Kortom, kies voor Private-Lease!

Welke model kiest u?

Onze garage beschikt over een breed assortiment aan lease auto’s. Zo kunt u bij ons terecht voor wagens voor een grote of kleine bedrijfsverhuizing, maar hebben we uiteraard ook representatieve auto’s waarmee uw werknemers goed voor de dag kunnen komen bij een externe vergadering. Laat ons weten wat uw voorkeur is qua model, ruimte en formaat. Ook horen we graag of u op zoek bent naar een auto op benzine, diesel of een hybride. U beslist wat u wilt, wij zorgen voor de rest. Onze auto’s staan bekend om hun grote luxe. Zo heeft elk model in ieder geval airconditioning en een radio/CD-speler. Verder hebben onze specialisten veel kennis en ervaring op het gebied van Private-Lease. Zij helpen u graag aan uw gewenste lease auto.

Voordelen van Private-Lease

Als u besluit een auto te gaan leasen, dan geniet u van vele voordelen. Zowel als werknemer als ondernemer. Leasen voorkomt namelijk dat ondernemers veel moeten investeren in de mobiliteit van hun werknemers. De lease auto wordt voor een betaalbaar bedrag ‘gehuurd’ en voorkomt dat u zelf extra kosten kwijt bent aan bijvoorbeeld reparaties en rente. Bij Private-Lease zijn namelijk alle kosten inbegrepen. U hoeft ook niet op zoek naar een garage als u schade of problemen heeft aan uw leaseauto. De specialisten van onze vakgarage staan te allen tijde voor u klaar! Kortom, kom ook bij ons een auto leasen!

Verschillende opties

Wij bieden u diverse opties aan als u wilt gaan leasen:

Vraag onze specialisten naar de afzonderlijke voorwaarden van deze opties.

Kies voor een lease auto

Overweegt u een auto te leasen? Maak dan direct een afspraak. Bel naar 030-3031600 of stuur een e-mail naar info@autoweerd.nl. Wellicht geniet u binnenkort ook van de vele voordelen van Private-Lease!