Garage

garage

Op zoek naar een garage?

Wilt u in contact komen met een bewezen, betrouwbare en betaalbare garage? Maak een afspraak met Vakgarage Autoweerd. Wij repareren, onderhouden, verkopen en verhuren al jaren diverse personenauto’s, bedrijfswagens, oldtimers en nog veel meer. Is het weer tijd voor die verplichte APK? Moeten uw banden weer verwisseld worden voor de winter? Maakt uw auto een vreemd geluid tijdens het rijden? De specialisten van onze vakgarage helpen u graag.

Laat uw auto onderhouden door een vakgarage

Wat van onze garage een heuse vakgarage maakt, is dat wij all-inclusive te werk gaan. Naast dat u door ons uw auto kunt laten onderhouden en repareren, kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een personenauto, bus, aanhangwagen of bedrijfsauto om te huren, een nieuwe auto of occasion wilt kopen of een auto wilt leasen. Wat ons verder onderscheidt van een standaard garage, is dat wij lid zijn van de Bovag, aangesloten zijn bij stichting SchadeGarant én partner zijn van Autoglaz. Zo weet u zeker dat onze vakgarage eerlijk te werk gaat, dat wij de juiste garanties bieden en dat we ook voor u klaarstaan als er sterretjes of koeienogen in uw ruit zitten. Kortom, de vakmensen van onze garage zorgen er snel en vakkundig voor dat uw auto weer in perfecte staat de weg op kan.

Kies voor een betrouwbare aanpak

Als tijdens een onderhoudsbeurt of APK blijkt dat uw auto gerepareerd moet worden, kan het zijn dat u enige tijd zonder uw eigen auto komt te zitten. Soms zijn het enkele uren, soms meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de ernst van het probleem. Gelukkig biedt onze garage passende oplossingen, zodat u in deze periode nog gewoon mobiel kunt zijn. Zo mag u sowieso onze gratis leenfiets meenemen als wij uw auto of bus onder handen nemen. Moet u naar een locatie die niet om de hoek ligt? Dan kunt bij ons voor een zeer voordelig tarief een auto huren. Vanaf slechts 25,- per dag zorgen wij ervoor dat u alsnog veilig en vlot de weg op kunt. Ook nu uw eigen auto gerepareerd of onderhouden wordt. Wanneer mogen wij u welkom heten in onze vakgarage? Maak direct een afspraak!

Neem contact op met onze vakgarage

Dus wilt u uw auto laten onderhouden of repareren door een vakkundige, eerlijke en voordelige garage? U bent aan het juiste adres bij Vakgarage Autoweerd. Maak meteen een afspraak, bel naar 030-3031600 of stuur een e-mail naar info@autoweerd.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze garage!

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken