afspraak maken Bel ons

i y n

Garage

Team Vakgarage Autoweerd, garage

Op zoek naar een garage?

Wilt u in contact komen met een betrouwbare en betaalbare Bovag-garage? Maak een afspraak met Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij repareren, onderhouden, keuren, verkopen en verhuren al jaren diverse personenauto’s, bedrijfswagens, leaseauto’s en nog veel meer. Is het weer tijd voor de verplichte APK? Moeten uw zomerbanden verwisseld worden voor de winter? Maakt uw auto een vreemd geluid tijdens het rijden? De specialisten van onze vakgarage helpen u graag.

Laat uw auto onderhouden door een vakgarage

Wat van onze autobedrijf een heuse vakgarage maakt, is dat wij vakkundig en compleet te werk gaan. Naast dat u door ons uw auto kunt laten onderhouden en repareren, kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een personenauto, bus, aanhangwagen of bedrijfsauto om te huren, of een nieuwe auto of occasion wilt kopen of een (elektrische) auto wilt leasen. Wat ons verder onderscheidt van een standaard garage, is dat wij lid zijn van de Bovag, en tevens gecertificeerd zijn voor het Duurzaam Repareren Label: GroenGedaan! Zo weet u zeker dat onze vakgarage duurzaam, milieubewust en eerlijk werk levert, dat wij de juiste garanties bieden en dat we óók voor u klaarstaan voor autoschadeherstel of als er een sterretje in uw autoruit zit.

Kies voor een betrouwbare aanpak

Als tijdens een onderhoudsbeurt of APK blijkt dat uw auto gerepareerd moet worden, kan het zijn dat u enige tijd zonder uw eigen auto komt te zitten. Soms zijn het enkele uren, soms meerdere dagen. Dit is afhankelijk van de ernst van het probleem. Gelukkig biedt ons Bovag-autobedrijf passende oplossingen, zodat u in deze periode nog gewoon mobiel kunt zijn. Zo mag u altijd een gratis leenfiets meenemen als wij uw auto of bus onder handen nemen. Moet u naar een locatie die niet om de hoek ligt? Dan kunt bij ons voor een zeer voordelig tarief een auto huren. Vanaf slechts 25,- per dag zorgen wij ervoor dat u alsnog veilig en vlot de weg op kunt. Ook nu uw eigen auto gerepareerd of onderhouden wordt.
Wanneer mogen wij u welkom heten in onze vakgarage? Maak direct een afspraak!

Neem contact op met onze vakgarage

Kortom, de 16 vakmensen van garage Autoweerd zorgen er snel en vakkundig voor dat uw auto weer in perfecte staat de weg op kan. Met de 24/7 Vakgarage Pechhulp Europa natuurlijk!

Dus, wilt u uw auto laten onderhouden of repareren door een vakkundige, eerlijke en voordelige garage? U bent aan het juiste adres bij Vakgarage Autoweerd. Maak meteen een afspraak, bel naar 030-3031600 of stuur een e-mail naar info@autoweerd.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze garage!

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons gerust op 030 – 30 31 600 voor een afspraak of plan deze zelf eenvoudig online via de onderstaande button:

Afspraak maken