afspraak maken Bel ons

g i y n

APK Keuring

APK keuring autoweerd garage autobedrijf utrecht garage

Hoog tijd voor de APK? Kom langs bij Vakgarage Autoweerd!

Heeft u post ontvangen van de RDW omdat het weer tijd is voor een APK? Erg belangrijk dat u deze herinnering niet negeert en er binnen 2 maanden iets mee doet. Het zou namelijk erg jammer zijn als u niet meer met uw auto de weg op mag. Maar weet u misschien niet bij welke garage u het beste langs kunt gaan voor een APK? Als u in de provincie Utrecht woont, moet u eens langskomen bij Vakgarage Autoweerd. Wij zijn namelijk het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum! Dus kom gauw eens langs met uw voertuig. Onze monteurs kunnen u overal mee helpen.

Wij doen een APK op allerlei soorten voertuigen

Twijfelt u misschien of u wel met uw voertuig bij onze garage terecht kan? Heeft u bijvoorbeeld een camper of misschien zelfs een oldtimer? Onze APK-keurmeesters hebben ervaring met het uitvoeren van een APK op allerlei soorten voertuigen. Ook wat betreft onderhoud weten wij wat we doen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u met een groot of bijzonder voertuig bij ons langskomt. Vakgarage Autoweerd is er voor iedere weggebruiker. Of u nu een hybride auto heeft, een lease auto of een bedrijfswagen.

Na de APK nog behoefte aan ander onderhoud? Kom gauw langs!

Is er na onze keuring op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie nog behoefte aan ander onderhoud? Of moet er misschien iets gerepareerd worden? Ook dit kunnen onze monteurs voor u regelen. Misschien heeft uw wagen een nieuwe distributieriem nodig of is het weer tijd voor winterbanden. Of moet de airco van uw auto worden gecontroleerd? Ook met al deze dingen kunnen wij u van dienst zijn. Al uw voertuigen worden bij ons professioneel en objectief nagekeken tijdens de APK en vervolgens zo goed mogelijk opgeknapt door onze monteurs.

Maak een afspraak voor een APK, wij helpen u graag!

Dus woont u in Utrecht of omstreken? Maak dan gauw een afspraak op ons Online Planbord en laat ons uw voertuig grondig nakijken. Heeft u nog wat vragen? Bel ons op 030-3031600 of stuur een email naar info@autoweerd.nl. Vakgarage Autoweerd is er voor de APK en het onderhoud van verschillende voertuigen!