afspraak maken Bel ons

i y n

Daihatsu Utrecht

Uw Daihatsu autogarage in Utrecht-Centrum

daihatsu apk onderhoud reparatie vakgarage autoweerd utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht is sinds 1978 de Daihatsu dealer in Utrecht. Bovendien is het als Bovag-autobedrijf het ideale adres voor onderhoud aan elk model. Dus van de Cuore, Charade tot Sirion, Copen of Rocky zit u hier altijd goed.

Daihatsu onderhoud

Dankzij de merk gerichte opleidingen behoren onze monteurs tot de Daihatsu-top. Zij kennen iedere auto door en door. Of het nu om het regulier onderhoud gaat of om ingewikkeldere zaken. 16 vakmensen staan voor u klaar met allerlei apparatuur en speciaal gereedschap. Bij Autoweerd in Utrecht mag u dus rekenen op de beste service, de juiste kennis, ervaring én het gebruik van de originele merk-onderdelen. De hoge kwaliteit die bij dit Japanse merk hoort! Heeft u dus problemen met uw motor, versnellingsbak, airco of distributieriem? Kom dan gauw eens langs bij ons autobedrijf.

Ook voor de APK van uw auto kunt u een afspraak maken. Hierbij wordt uw auto op meerdere punten zoals uw remmen en lichten gecheckt, zodat u weer veilig de weg op kan. Is er nou gelijk onderhoud of reparatie nodig, kunt u dat gelijk inplannen zodat u in één keer klaar bent. Ook voor professioneel herstel van autoschade (natuurlijk met de originele Japanse onderdelen) en eventuele reparaties bent u welkom bij uw Daihatsu garage in Utrecht.

De aanschaf van een tweedehands Daihatsu.

Voor de aanschaf van een occasion, kunt u uiteraard het beste bij de Daihatsu servicedealer in Utrecht terecht. Of u nu op zoek bent naar de populaire Sirion of de extreem zuinige Cuore. Of de stoere Terios, luxe Materia of zelfs de Move of een Charade. U kunt voor alle types bij ons terecht. Wij controleren en leveren uw ideale Daihatsu. Dit doen wij door middel van een door u ingevulde zoekopdracht. Dit houdt in dat u al uw autowensen achterlaat bij onze verkoopmedewerker, die vervolgens op zoek gaat door heel het land. Bij Vakgarage hebben wij namelijk ruim 9000 occasions, dus er zit altijd wel wat tussen. Met of zonder de merk-accessoires en uiteraard met Bovag-garantie!

Mocht u eventueel nog op zoek zijn naar accessoires voor uw auto, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Als montagepartner van Topspace helpen wij u graag verder. Denk hierbij aan dakdragers, skiboxen, sneeuwkettingen en dak-koffers. Als u binnenkort dus op vakantie gaat, maar net te weinig ruimte heeft in uw eigen auto is dit een goede optie. Alles valt precies op maat voor uw auto te regelen!

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd met uw auto

Wij helpen u graag verder met uw Daihatsu! U kunt ons bellen op 030-30 31 600 of direct online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken