Daihatsu Utrecht

Uw Daihatsu autogarage in Utrecht-Centrum

daihatsu apk onderhoud reparatie vakgarage autoweerd utrecht

Autoweerd is sinds 1978 de Daihatsu dealer in Utrecht, en is als Bovag-autobedrijf het ideale adres voor onderhoud aan elk model, van Cuore, Charade tot Sirion, Copen of Rocky.

Daihatsu onderhoud

Dankzij de merk gerichte opleidingen behoren onze techneuten tot de meest ervaren Daihatsu monteurs. Zij kennen iedere auto door en door. Of het nu om het regulier onderhoud gaat of om specialistische zaken. 16 vakmensen staan voor u klaar met merkgebonden apparatuur en speciaal gereedschap. Bij Autoweerd in Utrecht mag u dus rekenen op de beste service, de juiste kennis, ervaring én het gebruik van de originele merk-onderdelen. De hoge kwaliteit die bij dit Japanse merk hoort!

Ook voor de APK van uw auto, voor professioneel herstel van autoschade (natuurlijk met de originele Japanse onderdelen) en eventuele reparaties bent u welkom bij uw Daihatsu garage in Utrecht.

De aanschaf van een tweedehands Daihatsu.

Voor de aanschaf van een occasion, kunt u uiteraard het beste bij de Daihatsu servicedealer in Utrecht terecht. Of u nu op zoek bent naar de populaire Sirion of de extreem zuinige Cuore. Of de stoere Terios, luxe Materia of zelfs de Move of een Charade. U kunt voor alle types bij ons terecht. Wij controleren en leveren uw ideale Daihatsu. Dit doen wij door middel van een door u ingevulde zoekopdracht. Met of zonder de merk-accessoires en uiteraard met Bovag-garantie!

Mocht u eventueel nog op zoek zijn naar accessoires voor uw auto, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Als montagepartner van Topspace helpen wij u graag verder. Denk hierbij aan dakdragers, skiboxen, sneeuwkettingen en dak-koffers. Alles valt precies op maat voor uw auto te regelen!

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd met uw auto

Wij helpen u graag verder met uw Daihatsu! U kunt ons bellen op 030-30 31 600 of direct online een afspraak maken via onderstaande button:

Afspraak maken