afspraak maken Bel ons

i y n

Citroën

Vakgarage Autoweerd: de Citroën specialist in Utrecht

citroen apk onderhoud reparatie vakgarage autoweerd utrecht garage dealer autobedrijf

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, voort gekomen uit Citroën-dealer Krispin. Vakgarage Autoweerd is Bovag autobedrijf, service-dealer, APK-keuringsstation, airco-specialist en professioneel autoverhuurder en is al sinds 1978 gespecialiseerd in het Franse automerk. Voor onderhoud, reparatie en verkoop van uw Citroën bent u hier dus aan het goede adres!

Uw auto is in goede handen bij onze monteurs, door hun merk-gerichte opleidingen en jarenlange ervaring met het innovatieve merk. Van een klassieke DS tot 2CV, Xantia Break tot Berlingo, van Xsara Picasso, de C1 Airscape tot de Cactus, een C4 Coupé, C5 Diesel tot DS3, DS4 of DS5 Hybrid; u kunt rekenen op de vakmanschap van onze Citrofielen.

Ook voor een Citroën Occasion bent u bij Autoweerd aan het juiste adres

In onze showroom bent u van harte welkom om een blik te werpen op de betrouwbare occasions die wij hebben staan. Wilt u voor langere tijd een nieuw of gebruikte auto, maar nog geen aankoop? Ook dit is geen probleem vanwege ons lease concept. Wilt u juist wél een occasion kopen? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag! Iedere Citroën occasion is met veel aandacht uitgezocht, opdat u de beste krijgt voor uw geld. Mocht de perfecte Citroën er helaas nog niet tussen staan, wees gerust. Onze verkoopmedewerker helpt u graag met het vinden van uw droomauto via onze zoekopdracht. Hier vult u uw autowensen in en vervolgens gaat onze verkoper aan de slag om een auto te vinden die precies is waar u van droomt. Vanwege ons brede aanbod van diensten zijn wij in staat om te werken naar uw vraag.

Wilt u een tijdelijke auto? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze autoverhuur. Wij werken samen met Autohopper waardoor u bij ons snel en voordelig auto’s, busjes en aanhangers kunt huren. Zo kunt u uw reis voortzetten zonder in één keer een grote aankoop te doen. Maak nu snel een afspraak of bel even met 030-3031600. Wij helpen u graag!

Vakgarage Autoweerd is er voor alle Citroën rijders

Autoweerd Utrecht staat bekend als Citroën-garage. Daarnaast zijn wij airco-specialist, montagepartner voor winterbanden én zomerbanden, het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum, ruit-reparatie én opslagbedrijf in ons eigen bandenhotel!

Maak snel een afspraak

U kunt bij ons op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt ons bellen op 030 – 30 31 600, een email sturen naar info@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button:

Afspraak maken