Schadegarant

Vakgarage Autoweerd; onderdeel van SchadeGarant

SchadeGarant is een stichting die zich bezig houdt met schade en het herstel hiervan. Dit doen zij door afspraken te maken met verschillende partners, zoals verzekeraars en autodealers. Als voormalig partner van SchadeGarant kunt bij Vakgarage Autoweerd Utrecht altijd terecht voor al uw autoschade.

De voordelen van Schadegarant zijn onder andere: korting op uw eigen risico, gratis vervangend vervoer en haal- en breng service (als u in de berm staat met autopech). Verschillende bedrijven zijn hierbij aangesloten zodat er altijd één bij u in de buurt is voor gegarandeerde herstelkwaliteit en bovenal een directe financiële afwikkeling. Niet te veel gedoe dus. Deze voordelen gelden voor alle schade’s aan uw auto, mits u bent verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant.

Heeft u dus autoschade?

Bij Vakgarage Autoweerd helpen wij u graag verder. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600. Daarnaast kunt u ook direct online een afspraak maken via de onderstaande button:

Afspraak maken

schadegarant