afspraak maken Bel ons

i y n

Rijnvliet

Rijnvliet

Rijnvliet is dé nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Leidsche Rijn. De nieuwe woonwijk biedt binnenkort ruim 1100 woningen! Rijnvliet ligt in een uiterst waterrijk gebied, zoals de naam al aangeeft, waar volop genoten kan worden. De wijk zal ontworpen worden met veel groen, water en rust en is daarnaast ideaal gelegen: vlakbij de binnenstad van Utrecht, het Centrum van Leidsche Rijn en alle uitvalswegen! Zo rijdt u in een mum van tijd de A2 én de A12 op. En ook kunt u makkelijk het centrum van de stad Utrecht bereiken.  Zoekt u toevallig een autogarage in de buurt van Rijnvliet. Vakgarage Autoweerd ligt in het hartje van de stad en is goed bereikbaar met uw voertuig. Wij helpen u graag verder!

rijnvliet autoweerd utrecht binnenstad leidsche rijn

Rijnvliet & Vakgarage Autoweerd

Als Vakgarage voorzien wij menig klanten uit Utrecht, Maarssen en Leidsche Rijn in hun automobiliteit. En willen dus ook mensen in Rijnvliet helpen met hun autoproblemen. Zowel in het onderhoud, de verkoop én de autohuur. Terwijl u aan het wachten bent op uw APK, onderhoudsbeurt, aircocheck, het wissel van zomer- en winterbanden of iets dergelijks, loopt u heel gemakkelijk de Oude Gracht op. Hier vindt u verschillende gezellige restaurants, café’s, winkels etc., perfect om even een kijkje te nemen terwijl u wacht. Blijft u liever binnen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. U bent dan van harte welkom in onze showroom, waar u kunt genieten van een kopje koffie.

De route naar Vakgarage Autoweerd in Utrecht-Centrum.
Ons autobedrijf is gelegen in de Vogelenbuurt, in het Centrum van Utrecht. Maar gelukkig net buiten de milieuzone. Vanaf elke plek, en dus ook Rijnvliet kunt u ons makkelijk bereiken. Vanaf de Kardinaal de Jongweg is het heel gemakkelijk om bij onze garage te komen. U rijdt via de nieuwe Koekoekstraat, naar de Weerdsingel Oostzijde 42. Het adres waarop wij gevestigd zijn. U kunt ons autobedrijf gewoon binnenrijden en binnen gratis parkeren, geen gedoe voor een parkeerplek of betaald parkeren. U bent binnen van harte welkom! Voor navigatie-systemen: de postcode is 3514 AD.