afspraak maken Bel ons

g i y n

Winterbanden

winterbanden autoweerd opslag montage winterwielen

Autoweerd Utrecht heeft uitgebreide kwaliteitsmerken winter banden tegen scherpe prijzen

Voor uw winterbanden: Autoweerd Utrecht

Garage Autoweerd heeft de meest uitgebreide en kwalitatieve winterbanden assortiment uit de omgeving. En hiermee dus dé ideale garage voor uw banden! Maakt u zich maar geen zorgen, want bij ons bent u bij het juiste adres. Autoweerd heeft een grote aanbod winterbanden en deze zijn tegen een lage prijs verkrijgbaar. Wij houden rekening met uw portemonnee en tegelijkertijd krijgt u kwalitatieve winterbanden professioneel aangelegd. Onze kwaliteitsmerken zijn onder andere Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, Kleber, Hancook en Firestone. Wij hebben direct voorraad voor verschillende auto’s, van BMW tot aan Volkswagen. Onze monteurs kunnen ieder auto goed voorzien van winter banden. Autoweerd is niet alleen de specialzaak voor het leggen en aanbieden van winterbanden. U kunt ook bij ons terecht voor zowel winter- als zomerbanden. Alle kwaliteitsmerken autobanden hebben we in voorraad en we zijn ook gespecialiseerd in professionele bandenmontage, balanceren én opslag!

Wanneer is een goed moment om de winterbanden te wisselen?

November is de meest geschikte periode voor het plaatsen van winter banden. De meeste autorijders laten ook rond deze maand hun banden professioneel monteren. Met onze snelle service zijn uw banden aangelegd tijdens de wachttijd. Onze nieuwe rustige wachtruimte in de showroom is het wachten op uw gloednieuwe winter banden wel waard met heerlijke koffie, wifi en actuele lectuur. En vanuit ons eigen bandenhotel staat uw winterset al klaar! Onderstaand vindt u de voordelen voor het aanleggen van winter banden.

Waarom winterbanden?

  • In de winter veiliger dan zomerbanden
  • Verbetering van wegligging en grip
  • Kortere remweg, verminderd kans op ongelukken
  • Besparing op gebruik zomerbanden

Alle merken autobanden, winterbanden of gehele sets zomerwielen (mét velgen):

Garage Autoweerd Utrecht monteerde als één van de eerste bandenspecialisten in Utrecht gehele wielsets met zomer- of winterbanden. De eenmalige velgen aanschaf is vaak al in 2 jaar terug verdiend door de veel lagere kosten van de wielwissels. Waar snel-fitters nog bewust afrekenen voor het monteren van losse banden, besparen wij u geld én tijd. Dus alle reden om onze garage te bezoeken!

Voor verdere advies omtrent het selecteren van de ideale winter banden, velgen of andere accessoires kunt u bij onze helpdesk terecht en zij zijn u graag van dienst. Vakgarage Autoweerd Utrecht is telefonisch bereikbaar op 030-30 31 600 of via e-mail info@autoweerd.nl. Wij staan voor u klaar

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:
Afspraak maken