afspraak maken Bel ons

i y n

Winterbanden

winterbanden autoweerd opslag montage winterwielen

Is het weer tijd voor winterbanden?

Winterbanden zijn essentieel bij koud en nat weer. Ze voorkomen ongelukken, omdat u veel meer grip op de weg heeft. Dit komt door het speciale profiel, en de rubbersamenstelling van deze banden. Zodra het kwik daalt tot onder de 7°C, is rijden op deze speciale banden voor de winter sterk aanbevolen. Wij beschikken over het meest uitgebreide en kwalitatieve assortiment aan banden, in de ruime omgeving. Dus kom naar Vakgarage Autoweerd, en laat uw zomerbanden verwisselen voor winterbanden!

Ons aanbod aan banden

Vakgarage Autoweerd heeft een groot aanbod winterbanden. Bovendien zijn deze tegen een lage prijs verkrijgbaar. Onze kwaliteitsmerken zijn onder andere Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, Kleber, Hancook en Firestone. Wij hebben een voorraad banden voor verschillende auto’s, van BMW tot aan Volkswagen. Onze monteurs kunnen iedere auto vakkundig voorzien van de juiste banden. Wist u al dat wij niet alleen een speciaalzaak voor het leggen en aanbieden van winterbanden zijn? U kunt ook bij ons terecht voor zomerbanden. Wij hebben alle kwaliteitsmerken autobanden op voorraad. Kortom, wij zijn uw partner voor professionele bandenmontage, balanceren én opslag!

Wanneer is het tijd voor winterbanden?

November is de meest geschikte periode voor het plaatsen van nieuwe banden. Met onze snelle service kunt u blijven wachten tot dit geregeld is. Onze nieuwe, rustige wachtruimte in de showroom is het wachten op uw gloednieuwe banden waard met heerlijke koffie. Ook is er wifi en een actueel krantje. En in ons eigen bandenhotel staat uw winter-set al klaar! Dit is een professioneel bandenhotel, met al meer dan 1500 sets in opslag. En het is ook nog voorzien van de juiste voorzieningen voor het veilig en zeker opslaan van uw autobanden. Uiteraard zijn alle banden verzekerd tegen diefstal en brand. En dat voor een prijs van slechts 26,- per bandenseizoen ( 52,- per jaar)!

Zekerheden van speciale banden

Onze winterbanden bieden u de volgende zekerheden:

  • Meer veiligheid
  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Meer grip op de weg
  • Besparing op uw zomerbanden

Een ander voordeel van ons is dat wij volledige wiel-sets met winter- of zomerbanden monteren, inclusief velgen. De eenmalige aanschaf van de velgen is vaak al in 2 jaar terug verdiend. Dit komt door de veel lagere kosten van onze wielwissels. Reden genoeg dus om onze garage te bezoeken. Maak vandaag nog een afspraak!

Gaat u op wintersportvakantie?

Dan bent u naast winterbanden bij ons ook aan het juiste adres voor sneeuwkettingen, dak-dragers, skiboxen en meer! Als montagepartner van Topspace kunnen wij u helpen met de juiste accessoires. Dit doen wij voor ieder type auto. Zo kunt u met een gerust gevoel van uw wintersport genieten.

Kies voor onze winterbanden

Is het weer tijd voor winterbanden? Plan een afspraak in met onze specialisten. Bellen mag naar 030-3031600 of stuur een mail naar info@autoweerd.nl. Wij zijn uw specialist in het monteren, balanceren en opslaan van uw winterbanden!

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:
Afspraak maken