afspraak maken Bel ons

i y n

Utrecht Binnenstad

Úw garage in Utrecht Binnenstad

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd, gelegen aan de singel in de binnenstad van Utrecht.

Ons autobedrijf is gelegen in de Vogelenbuurt, in het Centrum van Utrecht. Maar gelukkig net buiten de milieuzone. De milieuzone is een zone, waarin dieselauto’s van vóór 01.01.2001 niet meer mogen rijden. Gelukkig zitten wij net buiten de milieuzone, waardoor iedere diesel auto gemakkelijk bij ons mag én kan komen.

Vanaf de Kardinaal de Jongweg is het heel gemakkelijk om bij onze garage te komen. U rijdt dan via de Willem van Noortstraat naar de Weerdsingel Oostzijde 42. Het adres waarop wij gevestigd zijn.

Terwijl u aan het wachten bent op uw APK, onderhoudsbeurt, aircocheck, het wisselen van zomer- en winterbanden of iets dergelijks, loopt u heel gemakkelijk de Oude Gracht op. Hier vindt u o.a. verschillende restaurants, café’s en winkels, perfect om even een kijkje te nemen terwijl u wacht. Blijft u liever binnen, dan bent u natuurlijk van harte welkom om een kopje koffie te blijven drinken in onze wachtruime.

Vakgarage Autoweerd is specialist in onderhoud en reparaties, vandaar dat wij ook hét APK-keuringsstation zijn in Utrecht Centrum. Bent u in de buurt van de Utrechtse Binnenstad? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze garage en showroom!

Autoweerd Utrecht binnenstad verkoop verhuur