afspraak maken Bel ons

i y n

Occasion

occasion

Interesse in een occasion?

Bent u op zoek naar een occasion? Een kwalitatieve en betaalbare tweedehands auto? Bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht vindt u precies die occasion waar u naar op zoek bent. Omdat wij aangesloten zijn bij de Bovag, bent u verzekerd van een eerlijke en betrouwbare deal. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Kijk dan direct even rond of wij op dit moment een occasion aanbieden die aan uw wensen voldoet!

Zoekopdracht

Bij Vakgarage Autoweerd hebben wij altijd een occasion in de showroom staan die op zoek is naar een nieuwe eigenaar. Het kan echter natuurlijk altijd voorkomen dat uw nieuwe droomauto hier niet tussen staat. In dat geval kunt u bij ons altijd een zoekopdracht invullen. Hierin geeft u aan wat voor auto u zoekt en wat uw wensen zijn. Wij gaan dan alsnog voor u op zoek naar uw nieuwe auto.

Maak eerst een proefrit met uw occasion in Utrecht

Ziet u een tweedehands auto staan waar u graag een proefrit mee wilt maken? Geen probleem! Wij hebben graag dat u volop ervaart wat deze tweedehands auto met u doet. Ontdek zaken als de wegligging, de stoelen, het comfort en het vermogen van de occasion. Zo kunt u gemakkelijker en zekerder de juiste beslissing maken. Wij gaan graag eerlijk te werk. Daarom plannen we graag een volgende afspraak in als het onverhoopt regent op de dag dat u uw proefrit wilt maken. Immers, bij helder, zonnig weer kunt u beter controleren of er sprake is van oneffenheden. U begrijpt, wij verkopen u geen afgeschreven voertuigen. Alles wat u bij ons kunt kopen is van goede kwaliteit. Ontdek snel ons aanbod!

Check de occasion met een aankoopkeuring

Als u een nieuwe auto aanschaft, is het van belang te weten of deze wel in goede conditie is. U wilt namelijk niet het risico lopen dat de versnellingsbak vastloopt of dat u met een oververhitte motor langs de weg komt te staan. Laat onze specialisten daarom een aankoopkeuring op uw gewenste auto uitvoeren. Deze keuring is 100% objectief, eerlijk en volledig. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor verassingen te staan. Onderschat de kracht van een goede aankoopkeuring niet. Ook niet als u zelf uw tweedehands auto wilt verkopen. Het meeleveren van een mooi technisch rapport wordt als een enorme meerwaarde beschouwd! Dus kom langs in Utrecht en bekijk een occasion!

Ontdek onze afleverpakketten

Weet u nou al welke occasion u aanspreekt? Wij bieden u graag een zo hoog mogelijke kwaliteit voor de scherpste prijs. Daarom bieden wij u de keuze uit verschillende afleverpakketten. De prijs van het pakket is afhankelijk van de aangeboden auto. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het standaardpakket. Deze kost u altijd € 195,-, maar dan geniet u al van o.a. de volgende zekerheden:

  • Aanmelding CBM
  • Nationale Autopas
  • Inspectie en wasbeurt
  • Tenaamstellen kenteken
  • Controle bandenspanning
  • Op peil brengen vloeistoffen
  • RDW vrijwaringsbewijs inruilauto

Kies bij ons uw ideale occasion in Utrecht uit

Heeft u interesse in een mooie tweedehands auto? Vind bij ons uw gewenste occasion in Utrecht! Vragen? Bel 030-3031600 of mail naar info@autoweerd.nl. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve en betaalbare tweedehands auto! Uw droom occasion vindt u bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht.

Bekijk ons aanbod