afspraak maken Bel ons

i y n

Landrover

landrover verkoop onderhoud APK airco

Landrover garage in hartje Utrecht

Van harte welkom bij Vakgarage Autoweerd! Autoweerd is gelegen in het centrum van Utrecht, aan de Weerdsingel Oostzijde. Bij Vakgarage Autoweerd staat klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij Schadegarant, een erkend schadeherstelbedrijf en merkdealer. Door deze combinatie kunt u zowel voor uw onderhoud als voor de aankoop van een nieuwe Landrover occasion bij ons terecht.

Occasions kopen of een auto leasen

In onze showroom staan verschillende, nette occasions klaar voor een nieuwe klant. Hier vind u meerdere, en verschillende auto’s. En het kan zelfs zijn dat u uw droom Landrover tegenkomt. Als uw occasion hier niet tussen staat, dan is er de mogelijkheid voor een zoekopdracht. Een zoekopdracht werkt als volgt; u gaat in gesprek met een verkoopmedewerker over de auto die u zoekt. U benoemt de dingen die u graag wilt in, op of om een auto. En zo gaat onze medewerker op zoektocht naar de auto, bijvoorbeeld een Landrover, die perfect bij u past. Wij hopen natuurlijk net zoveel als u, dat u binnenkort de auto van uw dromen rijdt!

Lijkt het kopen van een occasion u geen goede stap, en wilt u liever leasen of huren? Ook dan vragen wij u eens contact op te nemen met Vakgarage Autoweerd. Wij hebben namelijk ook een bepaald aanbod huurauto’s. U kunt dus voordelig een auto rijden wanneer u wilt, u kunt bijvoorbeeld huren voor een dag, weekend of week!

Werkplaats Autoweerd

Daarnaast beschikken wij over een werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Dit kan zijn voor uw Landrover, maar ook voor een ander merk. Vakgarage Autoweerd is het grootste APK-station van Utrecht-Centrum, airco-specialist en als merkdealer een montagepartner voor het verwisselen van zomer- en winterbanden. Tot slot beschikken wij over een professionele opslag voor winterwielen. U kunt hier, bij Vakgarage Autoweerd, dus terecht voor eigenlijk alles. Kopen, leasen en onderhoud.

Vakgarage Autoweerd, voor de perfecte aankoop en goed onderhoud van uw landrover!

Maak dus een afspraak, bel 030-3031600 of kom eens langs bij Vakgarage Autoweerd.