afspraak maken Bel ons

i y n

Kleine Beurt

Een kleine beurt bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

kleine beurt vakgarage autoweerd utrecht onderhoud apk reparatie

Goed onderhoud is voor uw auto heel belangrijk. Niet alleen checken wij of de auto nog veilig te weg op kan, we kunnen zo ook vroegtijdig eventuele problemen aanpakken. Dit voorkomt vaak dure en grote problemen. Met een kleine beurt bij Vakgarage Autoweerd bent u verzekerd van een het beste onderhoud.

Wat houdt een kleine beurt in?

Bij Vakgarage Autoweerd zorgen wij er altijd voor dat u de deur uitgaat met verse olie en een nieuw oliefilter. Maar wij doen natuurlijk veel meer dan dat. Wij checken uw auto bij een kleine beurt namelijk op 30 verschillende punten. Denk hierbij aan uw verlichting, remmen, accu, overige filters en vloeistoffen en de schokdempers.

Mochten wij tijdens deze check tegen grotere problemen aanlopen overleggen wij dit uiteraard met u voordat wij tot reparatie overgaan. Zo weet u van te voren heel goed waar u aan toe bent.

Onderhoudsbeurt en APK

Heeft u een oproep gekregen voor een APK keuring? Dan is het belangrijk dat u hier op tijd gehoor aan geeft. U kunt in dit geval ook direct een afspraak maken voor een kleine- of grote beurt.  Dan weet u zeker dat uw auto er weer even tegenaan kan!

Maak snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd!

In de tijd dat uw auto een beurt krijgt moet u natuurlijk wel nog steeds snel kunnen verplaatsen, voor bijvoorbeeld een afspraak. In dit geval hebben wij gratis leenfietsen voor u klaarstaan! Die kunt u gebruiken tot dat u uw eigen auto weer terug heeft. Zo hoeft u geen extra vervoer te regelen maar wordt alles al simpel geregeld.

Voor vragen, of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600, of een email sturen naar receptie@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link.