afspraak maken Bel ons

i y n

Remmen Service Utrecht

Uw complete remmenservice bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Remmen, remblokken of remschijven vervangen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Heeft u problemen met de remmen van uw auto? Dan is het belangrijk dat u hier heel snel iemand naar laat kijken. Iedereen weet dat de remmen van uw auto letterlijk van levensbelang zijn. Het is dus belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Vakgarage Autoweerd helpt u hier uiteraard graag bij en zorg ervoor dat u weer veilig de weg op kunt!

Waarom moet u uw remmen laten controleren?

U heeft het misschien niet altijd door, maar net zoals uw banden, slijten uw remmen ook. Daarom is het van groot belang dat u ze regelmatig laat controleren, bijvoorbeeld tijdens uw jaarlijkse grote beurt.

Doorrijden met slechte remmen is namelijk niet alleen gevaarlijk, maar kan ook leiden tot duurdere en onnodige reparaties. De prijs van remblokken en remschijven verschilt per type auto.

Daarnaast is het ook belangrijk dat u regelmatig uw remvloeistof controleert en/of bijvult. Deze vloeistof zorgt er namelijk voor dat uw auto ook werkelijk remt. Remvloeistof is namelijk niet samendrukbaar. Ook is het belangrijk dat u voor uw eigen veiligheid de remvloeistof ook af en toe laat vervangen.

Wanneer moet u uw remmen laten nakijken?

Er zijn verschillende signalen dat u uw remmen moet laten controleren:

  • U merkt dat uw remweg langer is dan normaal
  • Tijdens het remmen hoort u een vreemd of piepend geluid
  • Het stuur kan gaan trillen
  • U moet harder en verder uw rempedaal intrappen

Mocht u één of meerdere van deze symptomen ervaren tijdens het autorijden? Dan moet uw snel langskomen!

Maak dus snel een afspraak voor uw remmenservice!

Met ons team van 16 vakmensen helpen wij u graag verder! We onderhouden uw remmen, maar ook de rest van uw voertuig. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600, of een mail sturen naar receptie@autoweerd.nl.

Liever direct een afspraak online inplannen? Dat kan via de onderstaande button:

Afspraak maken

Klik hier voor meer onderdelen!